2006.aasta sündmusi võib ennustada järgmistes kategooriates:

  • Ilm, ilmastikunähtused, loodusõnnetused Eestis ja mujal
  • Poliitika ja ühiskonnaelu Eestis ja mujal
  • Seltskonnaelu Eestis ja mujal
  • Varia — igasugused muud eelmistesse kategooriatesse mittesobivad ennustused

    Kirjutage siia kommentaaridesse, mida teie teadmised ütlevad — kas kevad tuleb ruttu või venib pikalt, kas tuleb soe või külm suvi, loomulikult sedagi, kas jaanipäevaks lubab vihma; aga ka sellest, kas valitsus püsib või vahetub, kui suur tuleb järgmise aasta inflatsioon, kas alampalk tõuseb, millised suurettevõtted võivad vahetada juhti või omanikku; kas valitsuse poolt on oodata veel mõnda huvitavat eelnõud, kas emapalk jääb kehtima või on oodata lapsetoetuste või pensionitõusu, kas on oodata aasta kõmulisemaid pulmi või lahutusi, millised suured ühiskondlikud hooned valmivad tuleval aastal.

    Ennustamiste jada paneme lukku 15.jaanuaril 2006, st sealtmaalt me enam uusi ennustusi vastu ei võta. Küll aga hakkame iga kuu kontrollima nende paikapidavust. Täpsemini ennustanute vahel loosime välja mitmeid auhindu, näiteks kirjastuselt Pegasus:

    John Bowkeri Religioonide ajalugu
    Kim Cattralli Seksuaalne arukus
    Robert B Cialdini Mõjustamise psühholoogia

    Aasta lõpus aga kuulutame välja kõige täpsemini ennustaja, kes pälvib Delfi Oraakli aunimetuse.

    Selleks, et teie ennustus arvesse läheks, on kaks võimalust: te kirjutate oma ennustuse otse loo kommentaaridesse ning jätate sinna ka kehtiva mailiaadressi. Kui aga soovite kindel olla, võite tulevikunägemused saata ka aadressile woman@delfi.ee märgusõnaga „ennustus“, kuhu märgite ka enda kontaktandmed.

    Head tulevikkuvaatamist!