Jäär

Postimehe lisaleht Arter ja seal ilmunud horoskoop lubab Jäärale kevade alguses suurt ja tõsist armastust. Kogu selle ilusa keskele lubatakse aastaks 2006 ka head palka — kes palju teeb, see palju saab.

„Ekspressi“ Jäärad pühenduvad sel aastal töötegemisele. Armusuhetes napib särtsu ja kirge. Rahaline seis on ebastabiilne, kuid mitte kriitiline. Võimalik, et on soov õppida midagi uut ja end täiendada. Usaldada tuleks oma sõpru ja lähedasi — andke oma lastele rohkem vabadust ja ärge olge liiga karm.

Sõnn

Sõnnidele tuleb „Arteri“ sõnul uus aasta kodutööde ja -tegemiste tähe all — remont, maja- või korteriost on asjad, mis sel aastal ehk aetud saavad. Neile, kes oma kehakaalu ja tervist pisut parandada tahavad, sobib alanud aasta samuti ideaalselt. Suhete vallaski on aasta suurepärane. Armastust ja kogunisti püsisuhet lubab kogu Koera-aasta.

„Ekspress“ lubab Sõnnidele, et aasta tuleb romantiline ja soosib igati partnerlussuhete korrastamist. Sõbrad on igas ettevõtmises suureks toeks. Pingeid maandada aitab tegelemine lillede ja peenardega — kontakt taimede ja mullaga annab jõudu. Oma töös ärge suuri muudatusi tehke, sest ahvatlev pakkumine võib hiljem osutuda petlikuks. Rahaline seis ja tervis on igati stabiilne.

Kaksikud

Kaksikuid hoiatab „Postimehe“ horoskoop kuulujuttude eest — on oht, et võid ise nende keskpunkti sattuda ning muidugi ei tasu ka endal palju keelt peksta. Arter annab Kaksikutele teada ka seda, et „kui auto on vana ja kipub lagunema, võib tekkida võimalus see välja vahetada“. Töökohavahetus, eriala muutus ja muu tööga seonduv on nüüd eriti aktuaalne. Kui plaanid eraäriga alustada, on just õige aeg.

„Ekspress“ teab öelda, et Kaksikud, kes muidu aktiivsed suhtlejad, tegelevad lobitööga peamiselt vaid septembris ja oktoobris. Hindavad nad omaette olemist ja väldivad suuri seltskondi. Töös võivad ette tulla suured muudatused ja ahvatlevad pakkumised. Neid ei maksaks karta — kõigega saab hakkama. Tervisega hädasid ei ole. Kui siiski midagi esineb, tuleb end käsile võtta — planeediseisud enda tervise taastamisel on igati sobivad.

Vähk

Vähid, kel palju raha, võiksid kogutu paigutada kinnisvarasse. Arter kirjutab ka, et reisimine, silmaringi laiendamine, religioossed kogemused — need on võtmesõnad alanud aastaks.

Vähk vaevab pead majandusliku olukorra üle, kuigi seda tegema ei peaks. Olete sel aastal väga seltskondlik ja aktiivne. Hea läbisaamine, kirjutab „Ekspressi“ horoskoop, on nii suurte kui väikestega. Armusuhted on romantilised. Energiat jagub reisimiseks ja kõige uue ning huvitava proovimiseks.

Lõvi

Lõvidel soovitab „Arter“ täiskasvanuks saada. Ausus ja ehedus on need, mis teda tegudel edasi viivad. Kui tervis jamab, oleks õige aeg reisile minna ja seda võiks Lõvi teha just aasta lõpus. Koduseid suuremaid töid-toimetusi võiks teha maist juulini. Ilus armastus jõuab temani novembrikuuks.

„Ekspress“ räägib aga et Lõvi aastas võib tulla pingeid nii partnerlussuhetes kui ka töös. Lõvi on tujutu ja emotsioonitu. Kodu ja kodus tegutsemine võib parandada ka suhet kallimaga — kodused väikesed peod lähendavad kõiki. Aasta võib tuua kokkupuuteid pärandusasjade, kindlustuse, politseiga. Rahaga probleeme tulla ei tohiks — mõelda tuleks hoolikalt igat tehtavat sammu.

Neitsi

Neitsi peaks muutma enda suhtumist ümbritsevasse. Eesmärgiks peaks saama suurema liberaalsuse saavutamine. Elu läheb sujuvamalt edasi, kui tunnistada minevikus tehtud vigu ning neist õppust võtta, kirjutab Arter. Rahaliselt tuleb sisse tõenäoliselt vähem ent välja läheb rohkem. Suvi peaks aga sedagi olukorda muutma ning kõik kulgeb taas.

Teise väljaande horoskoop teab aga öelda, et Neitsi aasta tuleb üliaktiivne. Täiendab ta oma teadmisi, õpib keeli. Suhted töökaaslastega võivad olla pingelised möödarääkimiste tõttu. Sama käib eraelu kohta — hoidude tuleks suhete mõtlematust lõhkumisest. Tervis on hea. Koerte ja suurte loomadega tuleks olla ettevaatlik — nad võivad ohustada.

Kaalud

Kaaludel on alanud aastal tugev soov siduda end mõne grupeeringuga — ametühing, partei jne. on need, mis köidavad. Arter usub, et suhe, mis seni vindunud, võib nüüd paraneda. Samuti võib tulla armuellu sootuks keegi uus inimene. Otsida tuleks pärlit lähedalt ja sõprade hulgast!

Ekspress ennustab Kaalude aastasse tööd ja ettevõtlikust. Fantaasiat jagub kõikjale. Lastega läbisaamine on suurepärane, kuid liigne leebus nendega võib teha just karuteene. Kaalud armuvad kergesti ja võib tekkida ka soov saada lapsevanemaks. Rahaline olukord on hea, tervis see-eest pisut muutlik.

Skorpion

Skorpioni aasta tuleb töörohke ja viljakas. Materiaalsed võimalused Arteri sõnul paranevad ja Skorpion on elu haripunktis, mil kõik tehtu kannab vilja.

Teinegi väljaanne teab öelda, et Skorpion on sel aastal üllatavalt avameelne ja seltskondlik. Kõik, mida ta ette võtab, sujub. Ta soovib oma töös vaheldust ja põnevust. Soodne hetk reisida, õppida, suhteid korrastada. Rahadega on olukord stabiilne — võimalik, et kuskilt tuleb ootamatuid sissetulekuid.

Ambur

Amburitel soovitab „Arter“ õppimist. Seda nii tunnete vallas kui ka muus. Suvel võivad tulla muudatused töös ja karjääris. Ära ei tohiks unustada, et kodu on kõigest tähtsam ning keskenduda tuleks perele.

Ekspress kirjutab, et Amburi aasta tuleb tasakaalukas ja rahulik. Hästi edenevad nii vaimne kui füüsiline töö. Ta on abivalmis ja see, et saab teisi aidata, pakub talle endalegi rõõmu. Lõbutsemisest ja suurest seltskonnast sel aastal eriti ei hooli. Aprillis ja maikuus siiski väikseid pidusid naudite. Kodune elu on heitlik ja ootamatu, rahaline seis on stabiilne. Hoiduda tuleks külmetumisest.

Kaljukits

Kaljukitsedele näitab alanud aasta, kes on sõber ja kes mitte — suhted teevad läbi suured muutused ja näitab, kes jääb pinnale. Arter soovitaks kontrollida enda majanduslikku olukorda ja väljaminekuid — need vajaksid tõhustamist. Tulud siiski suure tõenäosusega tõusevad. Keskkonnavahetus ja liikumine tuleb igati kasuks.

Ekspressi Kaljukits on tänavu avatum ja seltskondlikum. Ongi aeg muuta oma elu lõbusamaks! Ta suhtleb aktiivselt sõpradega, veedab lõbusalt aega ja korraldab üritusi. Romantiliste suhete osas peaks pisut usinam olema. Hea aeg suhet turgutada oleks jaanuar, juuni ning juuli keskpaik kuni 12. august. Töös tõkkeid ei tule, suuremad asjaajamised võivad tulla vaid maksuametnike ja pärandusküsimustega. Tervis alt ei vea.

Veevalaja

Veevalaja, teab Arter rääkida, võitleb rutiiniga ja nüüd oleks just õige aeg sellest välja tulla — jõuda selgusele, mida endalt ja teistelt ootad. Ta otsib muudatusi töös ja eraelus. Enne, kui vanasse kaevu sülitada, tuleks uurida siiski uut põhjalikult.

Teinegi leht teab öelda, et Veevalaja suhted on ebastabiilsed. Hing ihkab romantikat ja lähedust. Endasse ei tohiks tõmbuda — räägi partneriga! Ebastabiilset käitumist näitab ta ka oma töös. Kui saab elu stabiilselt sujuma, läheb kõik paika töös ja ka teistes eluvaldkondades. Rahaga käib Veevalaja ringi hooletult ja teeb mõttetuid oste. Tervis on muutlik.

Kalad

Viimane sodiaagimärk ehk Kalad hakkavad Arteri oletuste kohaselt uuel aastal palju reisima. Ja see tuleb kasuks igas vallas — töö ja eraelu saab sest vaid tuult tiibadesse. Silma tasuks peal hoida tervisel ja väike treeningi tuleks kasuks. Kannatlikkus on märksõna, mis teda Koera-aastal saadab.

Ekspress lubab Kaladele alanud aastal üllatusi ja sündmusi. Ka õppimiseks on Koera-aasta igati soodne. Aastalõpp võib tuua töös ametikõrgendust. Suhted kolleegidega on keskpärased, kallimaga aga läbi aasta suurepärased. Rahaline seis on vist üsna rahuldav. Tervis peaks olema päris hea, kui välja jätta külmetushaigused ja viiruslikud nakkusjuhtumid.