Mis asjad need küll on, mida leidub nii paljudes kodudes ja mis tegelikult toovad ebaõnne? Miks need üldse ebaõnne toovad?

1. Kiiktool: Iiri legendi kohaselt tähendab kiiktool seda, et inimesed selles kodus on valmis, et õelad vaimud end nende kodus sisse seaksid.

2. Katkine kell, mis on lakanud töötamast: kui sa usud feng shuid, siis feng shui kohaselt tähendab katkine kell seda, et sinu elus on seisak, millest sa kuidagi edasi ei saa. Paranda kell ära.

3. Kaktus: halb uudis kõikidele taimesõpradele. Jällegi feng shui põhimõtete järgi tähendab teravate ogadega taim kodus halba energiat.

4. Segamini voodi: kui tahad normaalselt magada, hoolitse oma voodi eest hästi, et ta kingiks sulle ka edaspidi hea une.

5. Surnud taimed: kui mõni sinu armastatud taimedest sureb ära, tuleb sellest viivitamatult vabaneda, muidu kutsud oma koju surmaenergiat.

6. Vana kalender: sama põhimõte, mis katkisel kellal. Kui sa ei taha, et sinu elus oleks seisak, siis pead pidevalt edasi liikuma ja seetõttu pole sinu kodus kohta ka vanal kalendril, sest siis oled sa kinni minevikus, kasvõi alateadlikult.

Allikas: Reader’s digest