Kas ka sinu kodus leidub mõni neist objektidest?

1. RAHA

Veider, aga tõsi: raha ise võib olla selle puudumise põhjuseks. Nimelt, kui hoiad raha sukasääres, põrsas või mõnes muus purgis või su kodus leidub katkiseid või määrdunud kupüüre. Raha peab kogu aeg ringluses olema, sest vaid sel juhul toimub rahaenergia juurdevool.

2. SEGADUST TEKITAVAD ASJAD

Siia alla lähevad kõik katkised nõud, räbaldunud riided, vanad ajalehed/ajakirjad, katkine tehnika ja muu säärane. Kõik see on nagu tolmuimeja, mis imeb positiivset energiat kodust ära ja sulgeb rahakanali.

3. SURNUD ASJAD

Topised, sarved seintel, loomade nahad ja kuivanud lilled — kõik need kannavad endas negatiivsust. Nende asjade surnud energia on vastuolus sinu kodus elava energiaga, luues tumeda aura, mis põhjustab rahapuudust ja terviseprobleeme.

4. KAHJUSTATUD RIKKUSE SÜMBOLID

Raha ligimeelitamiseks on olemas spetsiaalsed amuletid — loomafiguurid, hobuserauad, rahapuu, hiina mündid jne -, kuid nende amulettide toimimiseks pead teadma täpselt ka nende kasutusviise ja tähendust. Lisaks peaksid need asjad olema ideaalses korras, sest kui amulett on kahjustatud, kaotab see oma maagilise funktsiooni ning sellest tuleb loobuda.

5. MUUD KATKISED ASJAD

Kui kasutad igapäevaselt katkiseid nõusid või su kodus on mõranenud peegel, tõmbad sellega oma majja häda ja haigusi.

Katkised peeglid on veel ekstra ohtlikud, sest need moonutavad positiivset energiat ja suunavad õnne ära. Katkiste peeglite pragude kaudu immitseb majja negatiivsus ning voolab välja heaolu ja rikkus.

6. VANAD RAHAKOTID

Rahakott on peamine ühendav lüli selle omaniku ja rahalise energia voo vahel. See on omamoodi minipank rahatähtede hoidmiseks, aga nagu iga asi vananeb ja muutub kasutamiskõlbmatuks, juhtub see ka rahakottidega. Vana rahakotti on raske ära visata, mistõttu hoitakse seal sageli vanu kviitungeid, märkmeid ja visiitkaarte, aga seda ei tohiks teha, sest see võib su koju negatiivsust tuua.