See ühendus eeldab pürgimist stabiilsuse, kindluse ja usaldusväärsuse poole, püüdu tugevdada isiklikke ja töiseid suhteid. Ärge püüdke pidurdada olukordi, millede jaoks on kätte jõudnud aeg arenema hakata, vastasel juhul võib see viia sisemiste konfliktideni ning rahuldamatuse tundeni. Et unistused ja lootused teoks teha, püüdke efektiivsemalt oma aega kasutada ning tegutsege diplomaatiliselt ja peenetundeliselt.

Aasta talismanid

Teie aktiivsus kannab vilja ning jõukus suureneb, kui teete armastusega mõningaid ümberkorraldusi oma kodus, eriti selle kagupoolses osas. Üles suunatud sambataoline dekoor, selle ruumiosa avardamine värviühendite (kõik rohelise toonid) abil ning tööd valgusega, aga ka õitsvate toataimede kasutamine aitavad aktiviseerida Puu elementi. Te võite kasutada ka „veeaksessuaare” (toapurskkaevusid, akvaariume, reisidelt kaasa toodud mereleide), kuna Vesi täiendab ja sobib suurepäraselt kokku Puu elemendiga.

Et süvendada oma kavatsusi eelseisvaks aastaks, seadke kodu kagunurka ilusa noore puu kujutis.

Keskenduda ja näha asju õiges perspektiivis aitavad Metalli stiihia talismanid. Tuule muusika, metallkellukesed, pallikujulised vaasid valgete lilledega lääne- või loodepoolses tsoonis toovad teie ellu loomingulist ja eneseväljenduse energiat.

Hiina sodiaagi 60-aastases tsüklis esindavad Maiseid harusid sümboolselt konkreetsed loomad. Iga loom võib võtta üle kõikide stiihiate jooni, mida määravad Taevased tüved, st üks loom absoluutselt ühesuguste joontega kordub vaid iga 60 aasta järel.

2005 — see on Rohelise Kuke aasta

Edu saavutab see, kellel on eesmärgikindlust, kes toetub oma jõududele ning on valmis ennastsalgavalt võitlema oma õiguste ja soovide eest. Et kindlustada endale „elatusmiinimum”, tuleb põhjalikult vaeva näha — midagi ei tule kätte lihtsalt. Selle eest on võimalik ka hall argipäev pidupäevaks muuta — seiklusi, flirte ning sisemisi eneseväljendusvorme saab sellel aastal külluses olema. Hea aeg sportlikeks saavutusteks ning sõjaliseks karjääriks.

Sobiv aeg alustada maja ehitamist, teha rekonstrueerimistöid, remonti, tegeleda maastikudisainiga. Aasta soosib kõiki perekondlikke ettevõtmisi, abielude sõlmimist ning laste sündi.

Kuke aastal…

Rott kohaneb hästi elu kiirenenud tempoga ning suudab orienteeruda igasugustes olukordades. Tema huvide ring avardub — tekivad uued hobid ning harrastused. Esiplaanile kerkivad materiaalsed küsimused. Need lahendab rott sihikindlalt ning edukalt.

Pühvel sukeldub rõõmuga töösse, mida sellel aastal juurde tuleb, ta ei pööra tähelepanu tühjadele askeldustele oma lähemas ümbruses. Pühvlil on võimalus mitte üksnes säilitada oma põhilisi positsioone, vaid ta võib raudselt edasi liikuda. Tema loomupärane ausus saab sellel aastal väärikalt hinnatud.

Tiiger satub õiguste ja eesmärkide eest võitlemise keskmesse. Tema energiat võib võrrelda pingulitõmmatud vibunööriga ning probleemid ootavad neid, kes talle tee peale ette jäävad. Ometi peaks meeles pidama, et pole mõtet üksnes võtta, vaid tuleb ka anda: nii lahenevad mõnedki küsimused iseenesest ning probleeme ei kerkigi.

Jänes asub pidevalt prognoosima sündmuste arengu parimaid variante ning püüab säilitada stabiilsust ka küllalt pingelistes olukordades. Toimunus selgusele jõuda on tal kergem kui teistel, ning on küllalt tõenäoline, et jänes oskab seda sageli ära kasutada.

Draakon leiab võimaluse hiilata ning ilmutada oma loomingulist lähenemist igasse ettevõtmisse. Tema otsustavus ning tarkus aitavad keerulistes olukordades võtta enda peale juhtimise funktsioonid ning saavutada edu igal alal. Võime ette näha sündmuste käiku hoiab teda eemal uisapäisa tegudest, tema auahnus aga viib ta sihile.

Madu saab soovitu, kui ilmutab kannatlikkust ning ootab ära parima momendi otsustavaks tegutsemiseks. Talle tulevad kasuks intuitsioon ning vastuvõtlikkus ühiskonnas kujunevate tendentside suhtes. Kollektiivi jaoks, kus Madu töötab, osutub ta hindamatuks aardeks, sest leiab võimaluse edasi arendada ühist projekti.

Hobune avalikustab oma kavatsused ning võtab valmilt osa kasulikest partnerprogrammidest. Tema entusiasm ja töökus tekitavad kaaslastes austust. Tähtis on vankumatult tagalad kindlustada ning ehitada suhted vastastikuste huvide ja usalduse raames.

Kits on sageli närviline, kuid jooksvate ülesannetega saab hakkama nagu alati kõigist paremini. Ometi ei unusta ta märku andmast ebaõiglasest koormusest ning ebapiisavast tulust. Isiklik elu ning meelelahutused toovad siiski ta ellu värsket hoovust ning rõõmustavad meeldivate üllatustega.

Ahv peab kokku võtma kogu oma arukuse ning teadvustama endale, et nüüd pole aeg peaosi mängida. Palju õnnestub teha ka varju jäädes ning sündmuste kulgu kaudselt suunates. Ahvi jaoks on tähtis kinni pidada ohututest suhetest ning vastu võtta läbimõeldud otsuseid.

Kukk on favoriit ning võib lõpuks realiseerida oma kõige utoopilisemad unistused. Nii karjääris kui ka isiklikus elus ootab teda edu. Ometi peaks meeles pidama, et mitte keegi pole tühistanud tema jaoks vajadust palju ja hoolsalt töötada, kindlustamaks endale tagavarasid ka tulevikuks.

Koer on tihti opositsioonis enamuse otsuste ja plaanidega. Kuid usk iseenda jõududesse ning õiglusetunne aitavad tal leida mõttekaaslasi ja uusi sõpru. Oskus hoida saladusi ja suuremeelsus — need on trumbiks nii sümpaatiate kui ka asjatundliku juhtkonna tähelepanu võitmisel.

Siga tunneb rahuldust avanevatest võimalustest, kui töö tõotab head sissetulekut. Ta võib lubada endale sõltumatut positsiooni, kasulikke investeeringuid ning uusi meelelahutusi. Parem on end siiski mitte lõdvaks lasta, vaid kasutada ära igat võimalust suurendada seda, mis juba olemas on ning laiendada perspektiive tuleviku tarbeks.

Aasta arv: meeste jaoks — 4, naistele — 2

Astroloogias vastab 4-le aktiivne eluhoiak, värskete ja uute ideede rohkus ning kalduvus langetada õiglasi otsuseid igas küsimuses. Paljud asjad lahenevad meeskonnatöö tulemusena, seetõttu tuleb stresside vältimiseks varakult ära jaotada vahendid ja rollid.

Naiste jaoks on number 2 võimalus ilmutada oma parimaid naiselikke omadusi, mida mehed nii väga hindavad, need on kannatlikkus, usaldusväärsus, usk ühiste jõupingutuste tulemusse ning oskus osutada raskel hetkel tuge.

Sobivad riigid kukeaastal sündivate laste jaoks on Inglismaa, Austraalia, Ghana, Haiiti, Paraguai.

Vääris- ja poolvääriskivid — briljant, rubiin, granaat, topaas.

Puu stiihia avab kontaktid võimsa loodusliku jõu — taimede maailmaga.

Feng Shui traditsioonide järgi kehastavad puud looduse muundamise energiaid, ning meie ei tohi unustada nendest lähtuvat maagiat. Soetage endale uus õitsev taim ning koos sellega — plaanid, unistused, püüdlused. Andke oma taimele nimi, ümbritsege ta hoolitsusega ning teie ellu tuleb uuendusi ja õnnestumisi. Kasutage talismane, milledel on kujutatud Metsa vaimud — elfid, feed, undiinid.

Sellel aastal on teil rohkem kui tavaliselt võimalusi eksperimenteerida, jälgida ning järgida sündmuste märke.