Kuigi meil kõigil on nüüd natukene rohkem energiat, et stressirikkal ajal paremini toime tulla, on 2020. aasta aprillikuu parim Sõnnide, Kaksikute ja Veevalajate jaoks.

Miks?

SÕNN

Pööra tähelepanu oma finantsidele ja asjadele, millele kipud salamisi raha kulutama, sest praegu tehtud otsused jäävad sind veel mõneks ajaks mõjutama. Karjäärialaselt ja rahaga on sul üldjuhul seis hea ning see muudab kaose natukenegi meeldivamaks. Ära punni muutustele vastu, sest need aitavad sul areneda ja kasvada.

KAKSIKUD

Sind ootab ees tõeliselt lõbus kuu, aga pööra tähelepanu sellele, milline on su suhtlusstiil ja mida räägid. See on eriti oluline just romantiliste suhete puhul, mistõttu ole praegu ekstra taktitundeline ja aus. Kui räägid nüüd südamest, võid sellega masse mõjutada.

VEEVALAJA

Aprillikuus on sul tohutult palju rohkem energiat, et viia täide kõik oma unistused, aga samas kipud aeg-ajalt ka üle pingutama. Võid tunda end praegu loomingulisemana kui kunagi varem, mistõttu ei tasu lasta sel raisku minna. Nüüd on ka hea aeg vabaduse saavutamiseks ja uuteks algusteks. Ära karda neid tulevikku muutvaid otsuseid vastu võtta.

Allikas: elite daily