3, 9, 12, 15, 21, 29, 30: Erakordselt loominguline

Kui sina oled sündinud ühel neist päevadest on sind õnnistatud erakordse loovusega. Kunst, muusika, kirjandus, teater, kino — sa suudad neid kõiki hoomata ja vaadata iga nurga alt nii, et sa mõistad sügavalt, näed laiemat pilti, loed ridade vahelt ja tabad ära ka kõige sügavamale peidetud allteksti. Kindlasti peaksid sa ka ise midagi looma. Kui sa sellega veel algust teinud ei ole, proovi vähemalt — sa üllatud, kui hästi sul see välja tuleb ning kuidas su loomingul on võime teisi mõjutada.

1, 10, 18, 19, 27, 28: Sündinud liider

Sina oled grupijuht, liider, boss! Suudad kogu kamba enda järele joondada ning oma tahtmist tegema panna, aga kuna sa teed seda leebelt, sõbralikult ja rahulikult, ei tahagi keegi sulle isegi vastu vaielda. Pealegi — kõik saavad kohe aru, et sa tegutsed mitte enda, vaid eelkõige just nende heaolu silmas pidades. Aitad, õpetad ja juhendad, kus vaja, paned käed külge ja annad endast parima, et su lähedased jõuaksid sihile ja saavutaksid eesmärgid. Suudad ka endale teed rajada just selles suunas, milles soovid — keegi sind ei takista, sest nad teavad, et just sina oledki see inimene, kes on sündinud juhiks.

2, 6, 7, 11, 20: Sinu trumbiks on empaatia

Sina oled tõeline ema Theresa — sa teed vahet õigel ja valel, ei jäta hättasattunuid või eksinuid kunagi abita ja suudad oma lahkuse ja heade sõnade abil ka kõige keerulisemast olukorrast välja tulla. Hoolimata sellest ei ole sa peaga pilvedes hõljuv udupea, vaid väga ratsionaalse mõtlemise ja kaine kaalutlemisega ning enne otsuse langetamist kaalud kõik aspektid hoolega läbi. Inimesed teavad, et sinu poole võib alati pöörduda ja sa naudid abistamist täiel rinnal. Lihtsalt jälgi, et sa ennast liiga kiiresti läbi ei põletaks.

4, 25, 16, 5, 14, 23: Seiklushimu

Sina oled see, kes ajab kamba nädalavahetuseks kokku, et minna langevarjuhüppeid tegema, uisutama, kinno uut filmi vaatama või eksootilisi roogasid proovima. Sa ei kannata kodus istumist ja tunned end kõige paremini siis, kui plaanid mingit uut seiklust või oled parasjagu sündmuste keerises. Rutiinist ei tea sa midagi, sest sa lihtsalt ei kannataks seda välja.

8, 17, 22, 26, 13, 24, 31: Koduhaldjas

Sinu kodu on sinu kindlus ja su pere on su tagala. Kõigepealt mõtled sa oma pere heaolule, siis sellele, kas kodu on korras ja kas seal on kõik okei, ja alles siis tuleb sulle meelde ka iseenda peale mõelda. Su pereliikmed teavad, et oled nende jaoks alati olemas ja et nad võivad sinu peale loota -sa tormad appi ka teise maailma otsa kui vaja. Sinu ümber on alati palju sõpru, sest tunned end kõige õnnelikumana siis, kui oled ümbritsetud paljudest rõõmsatest nägudest ja headest hingedest. Üksindust ei kannata sa karvavõrdki.

Allikas: E-Buddhism