Tütarlapsed õppisid seda tegema maast madalast kogu oma hingega, pannes sellesse toimingusse kogu oma naiseliku maagia. Kes teab, ehk sellepärast olidki sel ajal abielud püsivamad, perekonnad õnnelikumad?

Me oleme palju oma igapäevamaagiast unustanud, kaduma minna lasknud. Nüüd on meil supermarketid ja vajadusel tellime kodu koristama koristusfirma. Ning ühel hetkel avastame, et oleme õnnetud — perekond on lahku kasvanud, kodus on ebamugav ja armastus on hoopiski ära kadunud.

Sellepärast siis tuletaks meelde nende lihtsate toimingute maagia. Ehk tunnete end oma kodus natuke mõnusamalt, kui neid järgite.

Juuste kammimine — parem, kui kamm või hari on puidust või muust naturaalsest materjalist. Kammige juukseid rahulikus tempos, neid silitades, kujutlege, kuidas kammite endalt maha kogu päeva jooksul kogunenud negatiivi ja mured, mida pole vaja koju kaasa tuua. Niimoodi taastate oma naiselikku energiat. Õnnelik on naine, kellel pikad juuksed — naiselikku energiat on tal väga palju ning ta suudab sellega kaitsta oma peret ja abikaasat.

Vanni võttes ja iluprotseduure tehes kujutage aga ette, et olete ühenduses ilu ja nooruse jumalannaga, Veenus puudutab teid ilu võlukepiga. Uskuge, see on kohe näha: naine, kes tunneb end ilusana, hakkab särama!

Armastav naine võib oma mehe ja laste jaoks valmistada tervistava võlujoogi — selleks pole vaja muud, kui võtta klaas haige lemmikjooki, hoida seda kahe käe vahel ja laadida positiivse energia ja heade soovidega. Siis ulatate haigele, ja uskuge: tal hakkab parem!

Kui te tahate, et teie pereliikmed oleksid heatahtlikud ja rahulikud, siis just selliste tunnetega valmistage perele sööki. Pange sellesse toimingusse kogu oma hing ja teie perekond on ühtne ja õnnelik, abielu kestab kaua.

Koristades kujutlege, et pühite majast välja kõik mured, puuduse ja probleemid. Pärast õhutage kodu, käige üle niiske lapiga, asetage värsked lilled ja tehke küünlaga tiir tubadele peale — nii õnnistavad teid kõik neli stiihiat: tuli, vesi, õhk ja maa.

Puudutades armastatud meest ja lapsi, andke oma käte kaudu edasi kogu hellus ja head soovid. Te annate neile oma rahu ja jõudu ja nad suudavad ületada kõik tõkked, võita ebameeldivused.

Neid lihtsaid asju tehes äratategi endas naiseliku maagia, see mõjub kindlasti kõigile pereliikmetele ning ühel hetkel avastate, et hallist argipäevast on saanud kaunis muinasjutt, te ise olete äratanud oma võlujõu ja nüüd muudab see jõud teie elu.