Kaljukits (22. detsember - 19. jaanuar)

Armastuses on saabumas põnevad ajad. Sinu ihaldusobjekt on jäänud silma ka teistele ning ta saab rohkete komplimentide ja lähenemiskatsete osaliseks. Ära lase end sellest heidutada. Kui oled kindel, et just tema on see õige, siis lase käiku oma parimad võrgutusvahendid ja anna endast parim. Sel kuul võid ise samuti märgata, et sinu tähelepanu ja seltskonda otsivad mitmed kandidaadid. Ära valikut tehes kiirust, anna endale aega.

Tööalaselt on ootamas head uudised. Leiad endale mõttekaaslase, kes sind nõu ja jõuga abistab. Kui oled kandideerinud uuele töökohale, siis saad peagi häid uudiseid kuulda ning tingimused saavad olema isegi paremad, kui sa lootsid.

Tervise osas on see kuu sinu jaoks hea. Mingeid ootamatuid halbu üllatusi, haiguse või vigastuse näol, tulemas ei ole. Kui kannatad mõne kroonilise häda kallal, siis see kuu toob leevendust ning aitab ka muretsemist ja stressi vähendada.

Veevalaja (20. jaanuar - 18. veebruar)

Armastuses kipud sel kuul liiga kiiresti, liiga kaugele minema. Võta asju rahulikult, teadvusta endale, miks sa kiirustad. Nii tulevad päevavalgele sinu armastusega seotud hirmud ja kahtlused, millega pead tegelema, enne kui tegelikult saad rahuliku südamega pea ees armastusse sukelduda. Sellega hoiad nii ennast kui ka oma partnerit edasisest südamevalust.

Tööalaselt seisad silmitsi valikuga või pead langetama olulise otsuse. Enne kui kindla seisukoha võtad, analüüsi hoolikalt fakte. Nüüd võid tööalaselt kohtuda inimesega, kelle vastu tunned romantilist tõmmet. Mõtle hoolikalt läbi, kas tunded on ausad ja vastastikused, enne kui hakkad tööd ja eraelu omavahel segama.

Tervis ja enesetunne võivad sulle muret valmistada. Sind vaevab stress ja parim, mida teha saad, on püüda oma mõtteid rahustada. Hoolitse selle eest, et saaksid küllaldaselt puhata ja magada. Lühike puhkus ja massaaž suudavad sinuga imesid korda saata.

Kalad (19. veeb -20. märts)

Armastuse ja suhete osas pead sel kuul tegelema oma südames rahu leidmisega. Enne, kui saad kogeda rahuldustpakkuvat suhet, pead leidma iseendas jõu ja kindluse. Pead tegelema teemadega, mis aegajalt sinu jaoks üles kerkivad ja päevakorda tõusevad. Kas tunned põhjendamatut hirmu? Oled partneri suhtes armukade? Kardad, et sind jäetakse maha? Saa oma valupunktidest üle ja näed, et suudad kogeda veelgi suuremaid ja armastavamaid tundeid, kui seni arvasid.

Tööalaselt on näha, et oled jõudnud kindla ja respekteeritud positsioonini. Kuid, ära jää ka nüüd loorberitele puhkama. Jätka edasi pürgimist, sest praegu on sinu jaoks nii mitmedki uksed valla ja põnevad pakkumised ootamas.

Tervise osas on näha, et juhul kui oled juba mõnda aega pead murdnud mõne mureküsimuse üle oma tervise osas, siis nüüd leiad terapeudi, kes just sulle sobib ja kellega sul tekib usalduslik ja energeetiliselt õige suhe.

Jäär (21. märts - 20. aprill)

Armastuses on saabumas rahulikumad ajad. Oled pigem enesesse vaatav ja analüüsid olnud armuromaane või käimasolevat suhet. Tunned soovi eneses selgusele jõuda, et selle pinnalt kindlamalt ja oma soovidest teadlikumalt edasi liikuda. Uued tutvused, mis sel kuul alguse saavad, võtavad aega, enne kui edasi arenevad. Kõik liigub tasa ja targu, kuid tundub, et praegu see isegi sobib sulle. Tunned, et ei taha kiirustada, vaid olla kohal ja teha tuleviku osas teadlikke valikuid.

Töö osas tunned sel kuul, et see ei paku sulle nii palju rahulolu ja eneseteostust, kui sa sooviksid. Teed oma asju lihtsalt selleks, et raha teenida. Nüüd tasub võtta endale pisut aega, et järele mõelda, mida saaksid ise muuta selleks, et saaksid jälle hea tundega hommikuti tööle asuda.

Tervise osas pead hakkama asjadele lähenema uut moodi. Sa ei saa ignoreerid iseenda keha ja pelgalt mõtlemine, et kõik möödub ise, ei too praegu leevendust. Proovi meditatsiooni ning keha ja meelt lõõgastavaid tehnikaid. Lisaks rahule toovad need ka selguse ja annavad uue hingamise.

Sõnn (21. aprill - 21. mai)

Armastuse ja suhete vallas pead sel kuul õppima "vabaks laskma". See võib tähistada seda, oled oled liigselt klammerdunud oma partneri külge ja kardad, et võid ta kaotada. Selline hirm ei lase sul täielikult õnnelik olla. Kui oled alles kaaslast otsimas, siis peaksid sa oma kindla visooni, milline su tulevane on, vabaks andma. Ole avatum ja anna võimalus ka sellisele inimesele, kes ei ole ideaalis 100% sinu tüüp, kuid kes võib lähemal tutvumisel osutuda väga põnevaks ja armsaks kaaslaseks.

Tööl tuleb sul sel kuul olla ettevaatlik inimsuhete alal, kuna konfliktid on kerged tekkima. Proovi ise mitte suhteid teravaks ajada ning võimaluse korral hoia eemale intrigantidest. Kindlasti pead tähelepanelik olema ka kõiges, mis on seotud lepingutega. Ole hoolikas ja ära lase end tüssata.

Tervise ja heaolu tagamiseks pead praegu iseenda vajadused ja soovid esiplaanile seadma. Oled hoolitsenud teiste eest ja muretsenud lähedaste pärast, nüüd on aeg taas iseenda keha ja vaimu eest hoolitseda. Märgusõnaks on sulle - leia tasakaal.

Kaksikud (22. mai - 21. juuni)

Armastuses on sel kuul sinu jaoks aeg, kus pead paraku oma soovide ja reaalsuse vahelise erinevusega silmitsi seisma. Sinu huviobjekt ei ole sinust siiski sel määral huvitatud, kui sa oled lootnud ja unistanud. Kuid, ära heida meelt - näita end oma parimast küljest ning ära klammerdu mõtetega selle külge, kes pole sulle loodud. Vaata lahtiste silmadega ringi, naudi suhtlemist ja loo tutvusi uute inimestega.

Tööalaselt on sind ees ootamas head uudised. Asjad liiguvad ülesmäge, seega on põhjust rahuloluks. Sa võid saada mõne põneva ja uusi väljakutseid esitava tööpakkumise või saad võimaluse lisaraha teenimiseks.

Tervise osas võiksid lisada oma igapäevarutiini mõne rituaali. See võib olla kas igalaupäevane sportlik päev perega, kord nädalas massaažis käik või mõni paastupäev. See lisaks sinu tervise eest hoolitsemisse midagi, mis aitab sul joone peal püsida.

Vähk (22. juuni - 23. juuli)

Armastuse ja suhete osas on see kuu sinu jaoks üpriski ebakindel. Tülid ja arusaamatused võivad tekkida kergemini kui tavaliselt, seega mõtle hoolega oma sõnad läbi, enne kui nad välja ütled. Kui oled just kohtunud mõne uue inimesega ja unistad temaga romantilisest suhtest, siis enne kui suhte uuele tasandile viid, anna asjadele aega areneda ja õpi oma kaaslast rohkem tundma.

Töö pakub sulle praegu mõnusat rutiini. Oled saavutanud teatava positsiooni, kus tunned end hästi ja saad ka oma ülesannetega suurepäraselt hakkama. Töörindel liigud rahulikult, sujuvalt ja pisut suvelainel olevalt.

Tervisega seonduvates teemades pead suutma mõista, mida keha sulle räägib. Näiteks, kui sul on selg haige, siis oled endale võtnud liiga suure koorma kanda. Kui sul on kurguga seotud mured, siis mõtle läbi, kas oled saanud välja öelda on tõelise arvamuse. Kuula oma keha.

Lõvi (24. juuli - 23. - august)

Armastus on nüüd sinu elus esiplaanil. Kui sul on kindel suhe, siis võid oodata, et parner palub su kätt ja hakkate pidama pulmaplaane. Kui oled vallaline, siis tasub kindlasti külastada seltskondlikku üritust, kuhu sind on kutsutud. Just seal kohtad kedagi väga põnevat, kes muudab eriliseks nii selle õhtu, kogu suve ning miks mitte ka kogu ülejäänud elu.

Töö paneb sel kuul sinu kannatuse mõnes mõttes proovile. Kui asjad ei ole nii nagu sa sooviksid, siis tahaksid oma arvamuse välja öelda ning muutusi ellu viima asuda. Kuid, praegu ei vii see sind kusagile. Põrkuksid siis hoopis kokku oma ülemuse arvamusega ning see tooks kaasa tühja tüli.

Tervise osas peaksid vaatama üle spetsialistid, kelle teenuseid kasutad. Kas nad on ikka sinu jaoks kõige õigemad ja paremad. Otsi endale inimene, kes suudab sind aidata ja vajadusel ravida, mitte ära külasta arsti pelgalt külastamise pärast.

Neitsi (24. august - 23. september)

Armastuse ja suhete osas pakub elu sulle nüüd nii mõndagi põnevat. Kui sul on kindel suhe, siis armastus, turvatunne ja kokkukuuluvustunne suurenevad. Kui oled alles vallaline ning avatud uutele suhetele, siis on tõenäoline, et kohtad oma kaaslast reisil või väljasõidul. Ole spontaanne, loo tutvusi ja lase end kaasa viia hetkedest, mis peidavad endas suviseid seiklusi.

Tööalaselt saad sel kuul koostööd tegema inimesega, kellel on huvitavad ideed, oma nägemus asjadest ning kes võib sulle kohati lausa mentoriks olla. Võta tema abi vastu, see teeb sinu elu lihtsamaks ning laseb sul näha asju uue nurga alt.

Tervis on sul sel kuul hea. Tunned end vitaalsena, täis optimismi ja teotahet. Liigud palju värskes õhus ning suudad oma meeleolu hea hoida. Positiivne ellusuhtumine ei lase ka tervisemuredel sulle ligi hiilida.

Kaalud (24. september - 23. oktoober)

Armastuses on saabunud pöördelised ajad. Võid soovida oma suhtes midagi muuta või lausa aja maha võtta. Tunned praegu tõmmet sootuks teistsuguste inimeste vastu kui harilikult. Sind köidab uudsuse võlu ja pigem paeluvad need, kes pole just sinu "tüüpi". Ära just midagi pöörast tee aga väikesed katsetused ja eksperimenteerimised ainult vürtsitavad su suve.

Tööd saab palju olema, seega kääri käised üles ja asu asja kallale. Kohati tunned, et tööd on palju ja aega vähe ning see paneb sind muretsema. Samas, kui liigud tasa ja targu, jõuad täiesti edukalt kõik valmis ning säästad end üleliigsest stressist.

Tervise osas on oluline, et sa ei hoiaks oma hinges solvumisi ja pettumusi, mis on nüüdseks juba minevik. Hoides endas halbu emotsioone, kahjustad sa ainult iseennast ja võid tuua endale kaela tervisemuresid.

Skorpion (24. oktoober - 22. november)

Armastuses ootavad sind ees valikud. Sa pead langetama otsuse, kas liigud edasi samas suunas ja sama partneriga või lähevad teie teed lahku. Nii suhtes kui vallaliste skorpionite teele satub sel kuul inimesi, kellega võib tekkida romantiline afäär. Vallaliste ellu toob see küll enamasti vaid rõõmu, kuid suhtes inimesed seatakse raske valiku ette.

Tööalaselt pead olema tähelepanelik ja vältima suhete teravnemist. Kui oled juba mõnda aega tundnud, et mõni kolleeg üritab sind ära kasutada või on ebaaus, siis parem väldi teda. Veelgi parem oleks ausalt aga sõbralikult oma seisukohti väljendada ja endale kindlaks jääda.

Tervise osas suuremaid muresid ette näha ei ole. Sel kuul peaksid tegelema enda rahu ja tasakaalu leidmise või säilitamisega. Proovi hingamisharjutusi ja joogat. Kirjuta üles, mille eest sa tänulik oled. Ümbritse end positiivsete inimestega.

Ambur (23. november - 21.detsember)

Armastuse ja suhete osas on saabumas tõeliselt hea aeg. Romantika ja suured tunded on need, mis on praegu esiplaanil. Tunned end armastatuna, hinnatuna ja hoituna ning see paneb su lausa särama. Pühenda oma suhte tugevdamisele piisavalt aega, sest koos veedetud kvaliteetaeg on see, mis teid liidab. Vallalisena koged armumist, mis paneb liblikad kõhul lendlema.

Tööalaselt on oluline, et sa oma alustatud projektid ka lõpule viiksid. Joovastud kergesti uutest ideedest ning asud õhinal asja kallale. Ära lase põnevuseleegil kustuda, kui protsessid juba käimas on ja esimene värskus ja uudsus on kadunud.

Tervis on sul korras, kuid võid kannatada puhkuse vähesuse all. Ära alahinda une ja lõõgastumise mõju organismile. Sea endale eesmärgiks kindel õhtune uneaeg ja pea sellest kinni. Kindel režiim teeb sinu keha ja vaimuga imesid.