Kaljukits (22. detsember — 19. jaanuar)

Armastuse ja tunnete osas pead sel kuul olema hästi aus ja sirgjooneline. Puutud kokku varasemaltki sulle armuasjades takitsuseks saanud küsimustega. Võta endale aega, et välja selgitada, mis on see, mis toob sarnaseid situatsioone ikka ja jälle sinu teele. Võibolla oled püüdnud enda tõelisi tundeid eirata ja lootnud, et asjad lahenevad iseenesest? On aeg haarata ohjad ja lahendada ka valusaid küsimusi. See teeb õhu klaariks.

Töö valdkonnas on aeg alustada uute projektidega ning suunata pilk tulevikku. Sinu ees on avanemas vägagi head võimalused selleks, et jõuaksid oma ideede suurejooneliste teostusteni. Sul on indu ja motivatsiooni, mis lasevad sul ka võibolla esmapilgul pöörasena tunduvaid plaane ellu viia.

Tervise vallas otsid ise uusi tegevusi, mis hoiaksid sinu keha ja meele tasakaalus. Proovid uut spordiala või hakkad tegelema millegagi, mis toidab su vaimu ja aitab ühtlasi ka keha toonuses ning hea tervise juures hoida.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Armastuse ja suhete osas ootad sellel kuul hoopis muud, kui see, mida sulle pakutakse. Sul on oma kindel nägemus, kuidas asjad peaksid olema, kuid tundub, et saatus tahab sind üllatada millegi uuega. Selleks, et antud olukorrast positiivselt välja tulla, võiksid olla avatud ka neile võimalustele, mida sa varasemalt isegi kaalumise alla ei võtnud. Usalda elu ja lase end pisut lainetel kaasa kanda. Märkad üsna pea, et sinu ellu tuleb uusi ja huvitavaid inimesi ja emotsioone.

Tööd on palju ning tunned, et suur osa sellest, mida tegema pead, on puhas bürokraatia ning suures plaanis ei vii see sind kuigi kiiresti edasi. Katsu sellele mitte liiga palju mõtteid ja närve kulutada ning keskendu pigem suuremale eesmärgile, mille poole pürgid. Edasiliikumine on praegu küll aeglane, kuid see on siiski parem kui loobumine.

Tervise osas pead olema sel kuul tähelepanelik, sest on oht, et tervisehädad kipuvad sind kergesti kimbutama. Vaata üle, mida saaksid teha, et end rohkem hoida ja oma tervist turgutada. Kui vaja, muuda oma toitumist ja kindlasti hoolitse ka oma keha eest — tee sporti, liigu värskes õhus ning anna endale piisavalt puhkust.

Kalad (19. veeb -20. märts)

Armastuse osas tuleb kuu, kus oled eriliselt tundlik ning lased end kanda emotsioonidel. Sind ümbritseb meeldiv ja sõbralik õhkkond, kus tunned end kindlalt ning see loob ka soodsa pinnase uute suhete algusele või juba olemasolevas suhtes uue kireleegi sütitamisele. Sind tõmbavad inimesed, kes oskavad lugu pidada kaunitest kunstidest ning kelle seltsis saad nautida sumedatel sügisõhtutel romantilist ja turvalist seltskonda.

Töö osas pead taas leidma oma sisemise jõu ja teadmise, miks sa teed just seda tööd. Vaata endasse ja proovi mõista, mis on sinu jaoks tähtis ja positiivne ning väärtusta seda just eelkõige enda jaoks. Praegu suudad ellu viia muutusi, kui vaid mõtled selgeks, milline  on sinu tõeline siht.

Tervise osas kipud ise rohkem muretsema, kui asi väärt on ning võid sellega endale hoopis mõne tervisehäda juurde mõelda. Kui tõesti tunned end halvasti, siis ära oota, vaid räägi mõne spetsialistiga. Kui sa aga pole isegi kindel, kas muretsemiseks on põhjust, siis ära mõtle üle ja keskendu pigem positiivsetele mõtetele.

Jäär (21. märts — 20. aprill)

Armastuse ja suhete osas on saabumas aeg, kus pead tegelema oma kahtlustest ja kõhklustest üle saamisega. Võid tunda end ebakindlalt ja sa pole teadlik, kuhu teie suhe edasi liigub. Kui sinu jaoks on oluline selgus, siis võta kallimaga ette vestlus, kus üksteisele ausalt räägite, mida suhtelt ootate ja mis hetkel muret teeb. Kuid ole valmis ka selleks, et taolised vestlused võivad kergitada üles pingeid. Seega katsu olla aus ning kaaslase suhtes aktsepteeriv ja empaatiavõimeline.

Tööasjades on saabunud tasakaal. Oled leidnud enda jaoks õige suuna ja see paneb ka asjad sujuvalt edasi liikuma. Praegu on aeg, kus sinupoolne panustamine ja visa töö saavad vääriliselt tasustatud. Seega, kui soovid häid tulemusi, siis anna endast 100%.

Tervise eest hoolitsemises pöörad enda jaoks uue lehekülje. Tunned, et oled jäänud kas rutiini kinni või siis oled sellesse teemasse mõnda aega pisut leigelt suhtunud. Nüüd alustad taas uue hooga oma tervise eest hea seismisega.

Sõnn (21. aprill — 21. mai)

Armastuse ja suhete vallas tunned, et sul on kanda koorem, mida tahaksid maha raputada, et kergelt ja probleemideta edasi minna. Vaata üle, kas oled endale seadnud liiga raske eesmärgi või pingutad selleks, et olla koos kaaslasega, kuigi suhe on oma aja ära elanud. Ära ürita häirivate asjade eest pead liiva alla peita, vaid asu asju enda jaoks selgeks tegema. Võta üks asi korraga ette, sellesks, et end mitte veel suuremasse stressi mässida.

Tööasjades tunned, et sul ei ole piisavalt valikuvabadust ning oled märkamatult jõudnud olukorda, kus pead tegutsema eelkõige teiste plaanide ja soovide kohaselt. Ära liigselt masendusse satu. Tee teadlik valik ning vii ellu väiksed muutused, mis laseksid sul areneda ja liikuda siiski sinu poolt soovitud suunas.

Tervis sulle sel kuul muret ei valmista. Oled teinud enda jaoks õigeid ja oskuslikke valikuid, mistõttu tunned keha ja hinge praegu harmoonias olevat. Kui jätkad ka edasiliikumist teadlikult ja jälgides kõiges mõõdukust, siis saad lahti ka varasemast jäänud hädadega, mis muidu aegajalt välja löövad.

Kaksikud (22. mai — 21. juuni)

Armastust puudutavates asjades on praegu sinu jaoks kõige mõistlikum võtta hästi realistlik vaatepunkt. Ära lase end pimestada võltslootustel ning ära aja lihtsalt viisakust segi flirdiga. Lase end elul üllatada, võibolla leiad huvitava kaaslase kelleski, kellele sa varasemalt poleks isegi võimalust andnud. Ole avatud ja lase oma ellu uusi asju, mis su rutiinist välja tõmbaks ja elule vürtsi lisaks.

Tööd teed sel kuul südamega. Tunned soovi ka teisi aidata, oled eriliselt püüdlik, kohusetundlik ja oma ala fänn. Mõistad nüüd eriti hästi, miks valisid just sellise eriala, mida see sinu jaoks tähendab ja kui oluline see sulle on. Sinu pühendumus ei jää ka teistele märkamata, saad kiita nii ülemuselt kui ka kaaslastelt.

Tervis saab sul olema korras, kui su elus valitseb armastus ja harmoonia. Tee neid asju, mis panevad sind end hästi tundma, suhtle inimestega, kellega koos olles oled rõõmus ja õnnelik ning kes sinu elu eriliseks muudavad. Rahulolu eluga on praegu sinu parimaks ravimiks.

Vähk (22. juuni — 23. juuli)

Armastuse osas on sel kuul sind ees ootamas muutus, mis laseb elul sinu jaoks uue lehekülje keerata. Võid end esialgu tunda ebakindlalt, sest uued olud, millesse oled sattunud, panevad sind kahtlema tehtud valikute õigsuses. Samas, lähenedes asjadele realistlikult, saad ka ise aru, et vahel on muutused vajalikud. Lähtu otsustamisel eelkõige iseenda tunnetest — tehes seda, mis on sulle parim, ei pea sa hiljem tehtud otsuseid kahetsema.

Tööasjades on eriti olulne sel kuul suhtlemine. Pead väljendama oma mõtteid ja soove, tegema ettepanekuid ja andma tagasisidet. Head suhted tagavad sulle edasiliikumise ja pakuvad põnevaid uusi väljakutseid. Seega, ära hoia end tagasi, ole aktiivne!

Tervise osas on saabumas sinu ellu midagi päris uut. Olgu selleks siis uus trenn või uued muudetud toitumisharjumused, igal juhul parandab see tunduvalt sinu elukvaliteeti. Jätka positiivsete muutuste lainel, et mitte sügishallusel end masendada lasta ja tagasi vanade kommete juurde naasta.

Lõvi (24. juuli — 23. — august)

Armastuses lased end juhtida tunnetel, mis põhinevad elutarkusel. Sinu jaoks on oluline stabiilne ja turvaline suhe, mis laseb sul tunda enda armastatuna ja kaitstuna. Sa ei pööra suuremat tähelepanu ahvatlustele, mis kestavad vaid hetke, kuid võivad negatiivselt mõjutada sinu suhteid sulle kalliste inimestega. Oled truu ja lojaalne ning ootad seda ka oma kaaslaselt.

Töö osas toob see kuu tugevaid emotsioone. Pead enda eesmärkide ja tõekspidamiste kaitseks välja astuma ning selleks, et midagi saavutada, pead võitlema nendega, kes sinu ideedesse ei usu. Kõlab nagu ootaks sind ees raske periood? Tegelikult ei ole asi nii hull, sest sul on sisemist julgus, söekust ja võimu rohkemgi kui oma eesmärkide saavutamiseks vajad.

Tervise osas pead end hoidma. Ei saa küll öelda, et sind on ees ootamas ebasoodsad ajad, kuid peaksid olema tähelepanelik ja vaatama, et sa endale liiga ei tee. Soovid tulemusi saavutada kiiresti, kuid pead siiski kannatlik olema. Mõõdukas edasiminek on parem kui ülepingest tingitud aja maha võtmise vajadus, mis toob seisaku.

Neitsi (24. august — 23. september)

Armastuse ja suhete osas peaksid võtma endale aega, et järele mõelda, kus sa hetkel seisad, kas sa saadad välja õigeid signaale ja panustad nendesse inimestesse, keda tõesti enda kõrval näha tahad. Katsu rohkem panna rõhku tunnetepõhisele otsustamisele, juhindu oma südamest, mitte sellest, mida arvad, et teised sinult ootavad. Kohati oled liigselt kinni sissejuurdunud mõtetes, püüa olla avatum.

Tööalaselt ootavad sind ees uued võimalused. Soovid oma oskusi rakendada sinu jaoks uues valdkonnas. Kui oled piisavalt õpihimuline ja lased end juhendada, siis võid olemasoleva teadmistepagasi ja uute töövõtete kombineerimisega jõuda suurepäraste tulemusteni.

Tervise osas arvad, et teed enda heaks piisavalt. Tegelikkuses aga peaksid enda keha seisukorda veidi realistlikumalt hindama. Hea oleks kui käiksid tervisekontrollis, see näitab sulle ära sinu tervise tõelise olukorra.

Kaalud (24. september — 23. oktoober)

Armastuses ootab sind ees rahulik ja stabiilne periood. Kui oled juba suhtes, siis keskendud pigem koos kaaslasega mõnusate tegevuste nautimisele. Sinu jaoks on olulised püsiväärtused ja kindlustunne. Muutusi pigem väldid, sest oled rahul just sellise suhtega nagu sul praegu on. Kasuta koosveedetud hetki selleks, et omavahelist sidet tugevdada ja luua veelgi rohkem väärtusi, mis teid omavahel ühendavad.

Tööelus valitsevad vastakad meeleolud. Pealtnäha justkui kõik toimib aga sisemiselt tunned, et midagi oleks justkui puudu sellest, et võiksid täielikult rahul olla. Mõtle enda jaoks selgeks, mis sind häirib. Kui see on midagi sellist, mille suhtes saad midagi ette võtta, siis hakka tegutsema. Kui need on aga asjad, mida sa muuta ei saa, siis lõpeta muretsemine ja keskendu sellele, mis rahulolu pakub.

Tervis sulle sel kuul muret ei valmista. Oled enda jaoks leidnud sobivad võtted, mis toimivad nii kehale turgutavalt, kui ka hoiavad meele rõõmsana. Et mitte rutiini langeda, võid proovida ka midagi uut, kuid siinkohal tasub silmas pidada, et ekstreemsusi tuleks vältida, need võivad sind liiga põhjalikult läbi raputada.

Skorpion (24. oktoober — 22. november)

Armastuses ootab sind ees kirglik periood. Kui oled suhtes, siis on teie koosveedetud aeg täidetud üksteisemõistmise, romatika ja armastusega. Kui aga oled veel vaba ning avatud uuele suhtele, siis tasub nüüd selleks ka tõeliselt valmis olla. Sinu ihaldusobjeks teeb sinu poolt kaua oodatud sammu ning kutsub sind kohtamisele. Algav periood toob tunnete alal sulle palju rõõmu ja rahulolu.

Töö ja rahaasjades pead olema tähelepanelik ning eriti tasub hoida silmad lahti erinevate lepingute ja kokkulepete suhtes. Vaata hoolega üle, millele alla kirjutad ja oma nõusoleku annad. Olles tähelepanelik, saad vältida vigu, mis võivad tulevikus sulle peavalu põhjustada.

Tervis ei ole just halb, kuid pragu on oluline olla eelkõige mõõdukas oma ettevõtmistes. Kui tunned, et oled väsinud, siis ära mängi kangelast, vaid võta aeg maha ja puhka. Vaata ka üle ka oma toidulaud ja vabane harjumustest, mis võivad pikas plaanis halvasti mõjuda.

Ambur (23. november — 21.detsember)

Armastuse osas on oodata vaiksemat kuud. Tunned, et kõik muud valdkonnad hõivavad su aja ja meele niivõrd, et tunnete ja romantika lainele on end teinekord raske viia. Seetõttu tunned ka kohati tujutust ja liigset kammitsetust. See periood möödub sinu jaoks seda valutumalt, mida kiiremini ise mõistad, et saad paljutki oma elus ise kontrollida ja reguleerida. Vajadusel võta endale romantika jaoks spetsiaalselt aega ja naudi seda 100%.

Tööasjad on sul selliselt korraldatud, et saad paljuski ise otsustada, mida, kuidas ja kui palju sa täpselt panustad. See on suurepärane, kuid ära unusta, et nõuab ka korralikku enesekontrolli, et mitte asjadega ummikusse joosta.

Tervis on sinu enda kätes. Kas sa oled korralikult toitunud? Oled sa lubanud oma kehal ja vaimul korralikult välja puhata? Kas sa oled suutnud stressi endast eemal hoida? Kui saad neile küsimustele jaatavalt vastata, siis peaks ka enesetunne hea olema. Kui ei, siis on viimane aeg midagi ette võtta.

Allikas: Alkeemia.ee