Mida ei maksaks selgeltnägijalt kunagi küsida?

Ma ei soovita küsida küsimusi, mis seotud täpsete kuupäevadega ja ajaga. Näiteks, millal ma abielun või millal toimus või toimub tulevikus mingi sündmus? Kellega ma abiellun (täpselt nimi). Kui kaua ma elan? Parem küsida neid küsimusi, mis ei ole seotud täpsema kohaga, nimega ja kuupäevaga. Selgeltnägemineon väga muutulik, kindlusetu ja ebastabiilne võime. Selgeltnägemine sõltub isegi sellest, kuidas tunneb selgeltnägija ise. Kui selgeltnägijal on gripp või ta on väsinud, siis võivad olla probleemid selgeltnägemisega. Juhtub ka, et informatsioon on blokeeritud.

Kuidas tunda ära, et nõid või selgeltnägija on tegelikult hoopis petis?

Kui keegi ütleb teile, et teil on needus või maagiline mõju ja on vaja see ära kustutada, ainult andke oma raha, siis see on arvatavasti petmine. Nagu ma ütlesin: selgeltnägemene on väga muutlik, kindlusetu ja ebastabiilne võime. See ei ole petmine, kui selgeltnägija ei saa öelda täpsemalt asju.

Kuidas leida endale see tervendaja/selgeltnägija/nõid ehk abimees, kellest inimesele kindla peale ka abi on? Mida peaks jälgima ja milliseid märke tähele panema?

Inimene peab olema meeldiv teie jaoks. Arvan, et kui see inimene aitab parandada suhteid või annab suhete kohta nõu, siis ta peab õppima psühholoogiat. Mitte ainult ülikoolis, ta võib õppida seminaridel, kursustel, lugeda raamatuid… ja tervendaja peab samamoodi õppima meditsiini, mitte tingimata koolis, ka omal käel.

Soovita nippe/rituaale pereelu parandamiseks (laste, vanemate, abikaasaga paremaks läbisaamiseks).

Ma ei saa soovitada, kuidas parandada peresuhteid, sest et mul ei ole last ja abikaasat. Minu selle elu missioon ei ole seotud lastega ja abikaasaga. Suhted vanematega on väga tähtis asi meie elus. Me võime abikaasat vahetada ja valida, kui me tahame. Meie elupartner või abikaasa on meie valik. Kui suhted abikaasaga või elupartneriga annavad meile ainult kannatust, hingepiinu ja alandamist, siis on anda ainult üks soovitus — armastage ennast! Parem olla üksi või ära lahutada kui alandust tunda saada.

Väga tihti naised tahavad meest muuta. Näiteks kui mehel on palju naisi ja ta armastab petta, siis ta mitte kunagi ei muutu. See ei ole mingi armuneedus, vaid sellel inimesel on probleem. Inimesed muutuvad väga harva ja mitte ühe elu jooksul. Te võite teha palju rituaale, aga see on ainult teie rahustamise jaoks. Pereelu parendamiseks parem lugeda raamatuid psüholoogiast. Mulle meeldivad Sherri Argovi ja John Gray raamatud.

Vanematega on teine lugu. Me valisime need vanemad enne oma elu algust, et lahendada mingi eelmiste elude probleem, see ei ole juhus. Me peame selles elus neilt midagi õppima, võib-olla näiteks andestamist...

Soovita nippe/rituaale armuõnne ligi tõmbamiseks.

Ma ei usu, et mingid rituaalid võivad aidata. Kuid “guided meditation” ja hüpnoteraapia võivad tõsta enesekindlust, ennast rohkem armastama ja partnerile andestama õpetada. Kuid üks asi on väga tähtis: kahjuks paljud inimesed ja rohkem naised ei armasta ennast. Väga tihti on naised valmis ennast ohvriks tooma mehe jaoks. See ei aita armuõnne tuua!

Soovita nippe/rituaale rahaõnne suurendamiseks.

Kõik meie probleemid rahaga on meie alateadvuses ja pärit juba lapsepõlvest. Ainult meditatsioonid ja hüpnoos võivad need ohtlikud mõtted ära kustutada.

Soovita, kuidas ennast kurja inimese eest kaitsta.

Soovitan rohkem palvetada. Kahjuks paljud inimesed ei usalda palvetamist. Kuid palvetamine kaitseb väga tugevalt mitte ainult kurja inimese eest, aga ka kurja vaimu eest. Te võite palvetada oma sõnadega. Palvetamise tekst ei ole tähtis. Tähtis, et palve tuleb südamest. Ma palvetan oma kaitseinglile. Meie kaitseingel on väga tihti meie kõrval. Ta ootab meie palvetamist.

Millised “esmaabivahendid” peaksid oma kodu kaitsmiseks ja koduse heaolu parandamiseks igal inimesel kodus olema? Ja kuidas neid kasutada? (pean silmas selliseid asju nagu hobuseraud, pihlakaoks, sool, kristallid jne)

Te võite kasutada neid asju, mis teile endale meeldivad. See ei ole tähtis. Me ise anname asjale mingi jõu. Kui me usume, et mingi talisman või asi aitab meid, siis ok. See ainult meie rahustamise jaoks. Mulle meeldivad kristallid ja Ganesha. Kristallide välimus mulle meeldib. Mingit jõudu või kaitset see ei anna. Kõige parem on palvetamine.

Kas needus on päriselt olemas ja kas ma ise saan aru, kui keegi on mulle needuse peale pannud? Kes ütleb, et ma olen neetud? Kuidas sellest vabaneda?

Ma ei usu needust. Kuid usun, et inimesed, kes meid ümbritsevad, mõjutavad meid. Kui me suhtleme inimestega, kes on negatiivsed, kadedad, siis me võtame nende negatiivsust, kadedust ja isegi ebaedu ka endale.

Kui tunnen, et kodus kummitab, siis kuidas saada aru, kas tegu on hea või halva vaimuga?

Juhtub, et vaimud ei saa aru et nad on surnud. Nad mõtlevad, et nad elavad. Kui kodus vaim teeb väga agressiivset tegevust, siis temal on suured probleemid, ta tunneb ennast halvasti. Teda on vaja aidata. Vaimud on erinevad nagu inimesedki.

On olemas head vaimud ja halvad vaimud, sest nad on ainult inimeste hingede tagasipeegeldus, nad jäid niisama arukateks kui füüsilisest kehast lahkudes. Vaim ei saa vaimuilmas oma olemust täiustada ja iseloomu parandada. Selleks peab vaim uuesti sündima füüsilisse kehasse, kus elukogemused annavad südametunnistuse kaudu mõtlemisainest ja mõistmist iseenda arenguks, mis lõpuks vabastab kannatustest. Kui teie kodus keegi kummitab, siis te võite palvetada selle vaimu eest või andke mulle teada. Juhtub, et kummitamisega tahab keegi öelda midagi väga tähtsat. Mõnikord see on meie surnud sugulane. Igal juhul — kui kodus kummitab, siis see tähendab, et vaimul on probleem ja ta vajab abi.