Miks sellised kogemused saavad osaks just sulle?

Võibolla sa olid oma eelmises elus, või oled olnud varasemalt selles elus, kellegi vastu ülekohtune. Ehk surusid sa oma tahtmist peale, ei arvestanud teiste tunnetega, provotseerisid kedagi või lihtsalt kasutasid kedagi ära. Kui oled mõnele hingele liiga teinud, siis karma seaduse kohaselt oled sa sunnitud ka ise sarnast situatsiooni kogema, et läbi elada samu tundeid selleks, et mõistaksid, kuidas sinu teod on mõjunud teistele.

Ei ole olemas sellist asja nagu halb õnn. Kui sinu elus jätkuvad keerukad olukorrad ja väljakutsed, siis on need tingitud sellest, et sinu hingel on aeg kogeda õppetunde. Vaid läbi nende kogemuste on sul võimalik areneda ja jõuda kõrgemale tasandile. Vahel on küll raske mõista, et miks peaks üks hing valima endale sellised väljakutsed, kuid fakt on see, et mida keerukamad on sinu elus ette tulevad õppetunnid, seda suurem on sinu hinge võimalus areneda.

Oluline on mõista, et meie karma on tekkinud ka mõtetest, kavatsustest ja plaanidest, mitte ainult reaalsetest tegudest. See, et sa ei vii oma halba kavatsust või kurja mõtet ellu, ei tähenda, et see sinu karmat ei mõjutaks. Seepärast tasub sul olla tähelepanelik, millele sa oma energiat pühendad ning milliseid mõtteid oma peas mõlgutad.

Sa saad oma karmat positiivsemaks muuta!

Hea uudis on aga see, et sul on siiski võimalik enda heaks midagi ära teha. Sinu võimuses on igapäevaselt luua endale head karmat mõeldes häid mõtteid, tehes häid tegusid ja soovides häid soove. Meil kõigil on võimalus käesolevas maises kehastuses luua endale head karmat ja korrigeerida halba, mida oleme varasemalt põhjustanud.

Isegi kui tunned, et elu on ebaõiglane, siis oled ju ka sina kogenud head karmat. Sinu elus on kindlasti olnud toredaid ja õnnelikke juhuseid ning need esindavad head karmat. Hea karma võiks tuua sulle aga tänutunde. Just nimelt läbi tänulikkuse ja hea hindamise oma elus vähendad sa negatiivset karmat. Ära keskendu sellele, mis sul on halvasti, sest sinu energia on seal, kus on sinu mõtted. Keskendu alati positiivselt ning väljenda tänulikkust ka kõige väiksemate heade asjade eest oma elus.

Karma ei pöördu loomulikult otsekohe, kui hakkad mõtlema positiivseid mõtteid ja tegema head. See võib võtta aega. See võib juhtuda selles elus, kuid ära heida meelt, kui see juhtub alles järgmises elus. Igal juhul ei maksa sul käega lüüa ega tunda, et sinu tegudele ei järgne mingeid muutusi. Kui tunned, et sulle tehakse ülekohut, siis kõigest hoolimata ei tasu sul mõelda kättemaksule. Igaühele tasutakse vastavalt tema mõtetele ja tegudele. Sinul on vaja keskenduda oma karmale, sest see on ainus, mida sa muuta saad. Seepärast jää alati positiivseks, ole tänulik ja oska hinnata seda head, mis sinu elus on.