Vähk ja Neitsi

Vähi tähtkujust inimene tunneb enamasti vajadust oma partnerit pidevalt kontrollida, kuid Neitsi sodiaagimärk ei lase endaga niimoodi käituda. Vaimsel tasandil saab Vähk aru, et ta saab oma Neitsist kaaslast täielikult usaldada.

Kaalud ja Skorpion

Skorpion teab alati, mida ta tahab ja võib seda oma kallimale jõuliselt peale suruda. Kaalude otsustusvõimetus aga aitab Skorpionil paremini oma valikut kaaluda ja võib öelda, et just Kaalude otsustusvõimetuse tõttu suudab Skorpion paremini oma ärritust kontrolli all hoida. Kaalude tähtkujust isik on suurepärane inimeste rahustaja.

Sõnn ja Veevalaja

Sõnn on väga armukade ja impulsiivne, kuid Veevalaja on niivõrd tasakaalukas, rahulik ja arukas, et ka kõige ärritunum Sõnn lausa sulab tema intelligentseid sõnu kuuldes. Veevalaja suudab piltlikult öeldes kõik Sõnni leegid rahumeelselt kustutada.

Kalad ja Lõvi

Kalade sodiaagimärgist inimene on idealistlik ja introvertne. Lõvi soovib tihti enamat ja Kalade soov üksi olla ei mahu tihti Lõvile pähe. Kuid nad jagavad samu maailmavaateid, mistõttu tunnevad just selles paarisuhtes olevad tähemärgid, et on ikkagi koos oma hingesugulasega.

Allikas: YourTango

Jaga
Kommentaarid