1. Roosa kvarts + akvamariini iluvesi

Akvamariin saab oma energia ookeanist, süstides kandjasse looduslikku energiat ja kauni ookeani vaimu. Sel on rahustav mõju, mistõttu seda ilurutiini lisades leevendad ka stressi. Lisaks aitab see sul su tõelise minaga ühendust leida ja enesekindlust tõsta.

Roosa kvarts on tingimusteta armastuse kivi. See aktiveerib südametšakra ja täidab su keha positiivse energiaga, leevendades ka stressi, pinget ja viha, mida endaga kaasas kannad. See asendab negatiivse energia lootus- ja rahutundega.

Kuidas neid kasutada?

Alusta sellest, et puhastad kristallid sooja filtreeritud veega. Loputa neid paar korda, et kogu mustus ja lahtised osakesed eemaldada. Kui oled sellega lõpetanud, aseta need klaasist kausikesse ja kata filtreeritud veega. Aseta kauss päikesevalguse kätte alustades päikesetõusu ajal ja lastes päikese energial kuni loojumiseni imenduda. Alternatiivselt võid kasutada ka täiskuud ning saada seeläbi kuu energiat.

Nüüd aga võta vesi ja pritsi seda enda näole lausudes samal ajal endale asju, millega väljendad armastust iseenda vastu. Võid öelda näiteks: "Ma olen väärtuslik" või "Ma armastan ennast."

Täida kauss taaskord veega ja jäta taas päikese kätte, et sul oleks kogu aeg iluvett vajadusel võtta.

2. Kristallidega täidetud näoõlisprei

Kui sul on kristallidega rikastatud iluvesi valmis, võid kasutada seda näo puhastamiseks ja lisada seda ka seerumitesse või kreemidesse. Aga peale näo puhastamist võiksid võtta kasutusele selle imelisi omadusi sisaldava nahka tasakaalustava ja niisutava iluõli, mis sobib eriti hästi kasutamiseks just talvel.

Mida vajad?

  • 115 ml kristallidega rikastatud iluvett
  • 24 tilgakest argaaniaõli (umbes 1/4 teelusikatäit)
  • 12 tilgakest viiruki eeterlikku õli
  • 12 tilgakest sandlipuu eeterlikku õli

Valmistamine

Ühenda koostisosad spreipudelis, raputa läbi ja spreita näole.

Kui sul on jadeiidi massaažirullik, võid kasutada seda, et kanda õli ühtlaselt üle naha. Lisaks aitab see näol pingetest vabaneda ja hoida ära enneaegset vananemist. Lisaks vabastab see emotsionaalset stressi.

3. Lühike kristalli-akupunktuur

Lõpeta oma ilurituaal asetades roosa kvarts ja avkamariin oma näole või kehale. Võid asetada kivikesed nendesse kohtadesse, kus tunned pinget.

Allikas: Hello Glow