Kristallide eriomadused on otsekui peeglid, milles ilmub nähtavale teie hinge tee. Nad ühendavad teid selle osaga teis endis, mis on kõikenägev ja kõiketeadev. Kui olete kord sellele häälestunud, edendab kristallide tarkus teie elu kõiki tahke. See aitab ka aru saada, miks võib teil tervendamist vaja olla, ja paljastab teie haiguse põhjused.

Kristalle on tuhandeid aastaid kehal kantud või keha peale asetatud, eesmärgiga seda tervendada ja uuesti tasakaaluseisundisse viia. Üks vanimaid, seitse tuhat aastat vana “retsept” on pärit Assüüriast, kus haige ravimisel kasutati verekivi, karneooli ja seleniiti. Nii tookord kui praegusajal resoneerib verekivi vere ja neerudega. Traditsioon on kandunud meie aega läbi erinevate kultuuride. Käesoleva kristallikaartide komplekti abil saate tervendada nii iseennast kui keskkonda ning teha vajalikke ettekuulutusi.

KRISTALLIDE VÄETASANDID
Kristallide võnkesagedus ulatub maisest ja tihedaimast kõrgeima ja peenemani. Sellega kooskõlas on kristallikaardid jaotatud viide masti: maiste võngete, tervendavate võngete, kosmiliste võngete, lõimumisvõngete ja interaktiivsete võngete väetasandid. Ükski neist pole teistest parem, lihtsalt nende rakendusalad erinevad. Maise masti kaardid töötavad hästi olemise materiaalsel tasandil: füüsiline keha ja teid ümbritsev maailm. Tervendava masti kaardid aitavad mõista mõtete mõju kehale ja hinge vajadusi, näidates tagasiteed heaoluseisundisse. Ülimalt kõrge sagedusega kosmilise masti kaardid töötavad hingevõngete tasandil ja avavad intuitsiooni. On kristalle, mis toimivad sillana materiaalse maailma ja teistsugusel võnketasandil toimivate maailmade vahel — need on lõimumismasti kaardid ning nende ülesanne on madaldada kõrgeimaid sagedusi niisugusel viisil, et taevalikku tarkust oleks võimalik Maal vastu võtta, ja tõsta samas teie võnkesagedust sel määral, et suudaksite vastu võtta juhtimist ja tervendust. Interaktiivse masti kaardid pakuvad praktilist tervendust ja tasakaalu taastamist.

Võngete sedavõrd lai spekter tagab tervendamiseks ja ennustamiseks rohkesti võimalusi. Nii tervendamise kui ennustamise puhul tuleks kristallikaarti valides kaaluda, millises teie elu sfääris see kõige paremini toimiks. Võib eelistada kaarte, mis töötavad mingil ühel väetasandil, valides teile sobiva vibratsiooni ja masti, kuid kõiki maste korraga kaasates võite jõuda oma küsimuste varjatud tahkudeni ja erinevate tervendusvõimalusteni.