Inglinumbri tähenduse järgi sümboliseerib number üks uut algust sinu elus. Ehk kui sa vaatad iga päev kella täpselt siis, kui see on üks, või näed enda ümber erinevaid number ühtesid, siis universum üritab sulle öelda, et sinu elus on mõnes aspektis aeg täiesti otsast alustada.

Kui sa kardad oma elus muutusi läbi viia, siis on võimalik, et sa oled küll number ühte igal pool näinud, aga sa ei usu selle maagiasse, vaid mõtled, et see on pelgalt juhus, sest numbrid on ju ikkagi igal pool.

Aga iga inimese elus on periood, kus ta vajab mõnes asjas uut algust ja sellepärast ei tohiks universumi saadetud märke jätta tähelepanuta, sest see võib just olla kõige õigem aeg olulisteks muudatusteks. Küllap sa tead sisimas isegi, mida sa muuta tahad, kuid oled selle muutuse läbi viimiseks siiamaani olnud liiga arg. Ära karda, ole avatud muutustele ja uus algus on lähemal kui sa arvatagi oleks osanud.

Sinu karjääris võib ees oodata läbimurre, või hoopis armuelus. Eks sa ise tead kõige paremini, aga ära ignoreeri neid märke, muidu on raske muutust oma ellu sisse lasta. Kõige olulisem on säilitada positiivne mõtlemine, uskuda iseendasse ja teada, et sa saad alati hakkama, ükskõik kui hirmutav uus algus milleski ka ei oleks.

Allikas: The Secret of the Tarot