Teisipäeval, kolmapäeval ja ka neljapäeva ennelõunasel ajal liigub Kuu Vähis, mistõttu ollakse tundelisemad ja rohkem sissepoole elavad. Neljapäeval kell 13.29 jõuab Kuu Lõvisse ning inimesed muutuvad aktiivsemaks ja seltskondlikumaks. Reede õhtul ja laupäeva öösel kiputakse kergesti vinti üle keerama — eriti pidutsedes ja lõbutsedes.

***JÄÄR

Marss on sellel nädalal ülitugevates ja samas ka õnnelikes aspektides! Seega kasuta neid positiivseid võnkeid maksimaalselt ära, tegutse ja organiseeri oma elu niipalju kui võimalik. Samas on partnerluse liinis võimalikud pingete kuhjumised ja eriti just vanad probleemid selles vallas võivad esile tulla uues vormis.

***SÕNN

Nädal annab sulle võimaluse parandada oma töö ja igapäevase olmega seotud asjaolusid. Nüüd on õige aeg läbi mõelda oma igapäevane elukorraldus — et kuidas oleks võimalik asju mugavamaks ja samas ka efektiivsemaks muuta. Aeg sobib ka muudatuste tegemiseks laiemas plaanis — võta nüüd ette midagi sellist, mida sa varem pole julgenud teha. Marsi asend toetab sind selles.

***KAKSIKUD

Nädal sobib ideaalselt selleks, et koos oma partneriga midagi ilusat ja samas põnevat ette võtta. Sa võid seda muidugi ka üksi teha, aga kuna sa oled ikkagi Kaksik, siis vajad sa partnerit. Samas on kerge oht, et sattud ülemäära hoogu ega suuda õigel ajal lõpetada — olgu see siis mida iganes….

***VÄHK

Kasuta seda nädalat selleks, et midagi oma koduses majapidamises põhjalikult ümber korraldada. Taevased seisud soosivad kõike, mis seondub kinnisvara, elamistingimuste, perekonna, sugulaste, lähikondlastega. Võid ette võtta nii remondi kui ka püüda parandada suhteid kodustega. Ka olmelises plaanis ja igapäevarutiinis on nüüd hea võimalus midagi muuta.

***LÕVI

Eelkõige just vaimses ja intellektuaalses plaanis on nüüd võimalik üle saada surnud punktist — sul peaks olema palju vaimset energiat, et lahti harutada ka keerukam umbsõlm. Neljapäeva teises pooles, reedel ja laupäeval liigub Kuu Lõvis — see on hea aeg teha teistele teatavaks enda soovid ja vajadused. Samas ära muutu pealetükkivaks ja anna ka teistele võimalus oma arvamust avaldada.

***NEITSI

Nädal soosib väga praktililisi ja konkreetseid asju — eriti kui need on kuidagi seotud kodu ja majapidamisega seonduvaga. Võta ette kodune suurpuhastus või paiguta vahelduse mõttes kasvõi mööblit ümber. Nejapäeva teises pooles ning ka reedel ja laupäeval vajad ehk rohkem omaette olemist — avalikes kohtades viibides hoia oma varal ja asjadel silm peal. Võid olla hajameelne ja asju maha unustada.

***KAALUD

Suurepärane nädal selleks, et haarata initsiatiiv enda kätte ja juhtimine üle võtta. Tugev ja õnnelikes aspektides Marss sinu loogilise mõttetegevuse sektoris näitab seda, et suudad nüüd kiiresti seljatada ka keerulisema probleemi. Ka sinu naiselikkus pääseb nüüd tänu tugevatele Veenuse aspektidele jõuliselt ja muljetavaldavalt esile.

***SKORPION

Kasuta selle nädala võnkeid selleks, et vaadata korraks sügavalt oma Hingepeeglisse — see peaks praegu olema eriti selge ja sügav! Hetkel on sinu alateadvuse ja teadvuse vaheline sild avatud ja sa võid seal kõndides teha enda jaoks olulisi avastusi. Samas võib olla probleeme loomadega ning argielu pisiasjadega. Ära lase argirutiinil oma loomingulist alget lämmatada!

***AMBUR

Amburis liikuv Marss on tugevas ja igati harmoonilises asendis — nii et kui suudad liialdusi ja ülepingutamist vältida, peaks kõik minema kui lepase reega! Sinu suhted nii sõpruskonna kui ka mõne muu rühma või seltkonnaga peaksid olema igati nauditavad — sinu ja mingi grupi vahel tekib nüüd palju positiivset sünergiat. Isiklike suhete osas soosib seis pigem sõprust ja mõttekaaslust, kui kirge.

***KALJUKITS

Nädal võib kujuneda oluliseks just sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis. Võimalik, et just nüüd kulmineeruvad paljud sinu ettevõtmistega seotud momendid, nõudes sinult kiireid ja konkreetseid samme. Kuigi sa oled oma olemuselt üsna konservatiivne ja eelistad alati toetuda mineviku kogemusele, siis praegu ei pruugi selline suhtumine õige olla. Ja kui oled olulise valiku ees, siis küsi kindlasti asjatundja käest nõu.

***VEEVALAJA

Algav nädal soosib kõike seda, mis erineb su igapäevasest tavarutiinist. Kõik eksootiline ja tundmatu võib sulle nüüd pinget pakkuda ja anda sulle võimaluse asju täiesti uuest ja tavatust vaatenurgast vaadelda. Aeg soosib ka vaimset läbimurret, probleemide seljatamist. Samuti annab nädal sulle hea võimaluse meeskonnatöös end maksma panna ja haarata juhtohjad enda kätte.

***KALAD

Ajahetk on sobiv selleks, et parandada oma mainet ja ühiskondlikku positsiooni. Marsi positiivne energia aitab sul ennast rohkem maksma panna — nii su sõnad kui kehakeel mõjuvad tavalisest veenvamalt ning sunnivad su konkurente sinusse tõsisemalt suhtuma. Intiimses sfääris võid kogeda võimsaid hoovusi ja suuremaid sügavusi.