Inimese põhinumbrid moodustavad ühtse terviku. See on kui materjal, millest inimene loob vabal valikul oma elu.

Numeroloogia vaatleb numbreid kui võtit, mille abil saab avada inimese olemust ja aru saada tema käitumisest.

Eesti kõige tuntuma numeroloogia eksperdi Kai Tamme eneseabi võtmes kirjutatud raamat „Numeroloogia. Leia oma õnne valem“ toob lugejateni lihtsalt ja arusaadavalt põhjaliku ülevaate numeroloogiast ja selle kasutusvõimalustest.

See raamat on teejuht õnneni. Raamat aitab meil avastada enda sisemist mina ja teed, mida mööda siin elus käime. Raamatust saab teada, kuidas numeroloogia abil säilitada energiat, teha õigeid valikuid õigel ajahetkel, vältida halba ja korrata head. Et iga päev meie elus oleks õnnelik.

Katkend raamatust:

Kas homme on sinu õnnepäev?

Hommikul ärgates mõtleme sageli, et kuidas meil täna läheb. Kas meie ettevõtmisi saadab edu või vajutaks keegi nagu nähtamatut pidurit. Eesti tuntuim numeroloogia ekspert Kai Tamm kirjutab oma äsjailmunud raamatus „Numeroloogia. Leia oma õnne valem“, mida teha selleks, et iga päev sinu elus oleks õnnelik.

Juba antiikajast tuntud numeroloogia on üks meetod, millega saab ühendada mikro- ja makrokosmost ning mille abil on võimalik õppida tundma numbrite ja neid valitsevate taevakehade mõju inimese teadvusele ja käitumisele. Numeroloogia võimaldab minna väga detailseks ja iga inimene saab välja arvutada, milline isiklik aasta, isiklik kuu või isiklik päev tal hetkel on ja teada saada, millised on selle päeva võimalused ja ohud.

Isikliku päeva teadasaamiseks tuleb kõigepealt välja arvutada, milline isiklik aasta ja isiklik kuu sul on.

Isiklikku aastat arvutatakse järgmiselt: liidetakse kokku oma sünnikuupäev, sünnikuu ja kalendriaasta.

Näide: isikule, kes on sündinud 5.02.1988 on aasta 2016 isiklik aasta 7.
5+0+2+2+0+1+6=16; 1+6=7.

Meisternumbreid 11 ja 22 kokku ei liideta, kui sinu põhinumbrites (hingenumber, elutee number, nimenumber) esineb mõni meisternumber.

Isiklikke kuid arvutatakse järgnevalt: isiklikule aastale liidetakse kalendrikuu.

Näide 5.02.1988 sündinu isiklik aasta 2016 on 7. Kui soovitakse teada, milline isiklik kuu on jaanuar, siis liidetakse 7+1=8. Detsember on 7+1+2=10; 1+0=1

Isiklikke päevi arvutatakse järgnevalt: isiklikule kuule liidetakse kalendripäev.

Näide 1: isik, kellele jaanuar on isiklik kuu 8 ja ta tahab teada, mitmes isiklik päev on tal 12. jaanuar, siis on see 8 + 1 + 2 = 11 ; 1+1=2. Kui aga sinu põhinumbrites (hingenumber, elutee number, nimenumber) esineb meisternumber, siis 11 ja 22 enam ei taandata ja tuleb arvestada just nende vibratsioone.

Isiklikel päevadel on soodsad järgmised tegevused:

1. päev

Riskantsete ettevõtmiste planeerimine, originaalse töö alustamine; keelteõppe alustamine; uute sõprussuhete alustamine; võistlustes osalemine; reisi alustamine. Soodsad on ka juriidilised asjaajamised. See päev võimendab kõiki võimalusi.

2. päev

Päev sobib planeerimiseks ja nende probleemide hindamiseks, mis ei vaja kohest tegutsemist. Võib olla väga kontrastne päev - algab halvasti ja lõpeb hästi või vastupidi. Võib esineda otsustusvõimetust. Hea päev finantsolukorra parandamiseks; kokkulepete saavutamiseks; diplomaatilisteks vestlusteks; koostöö ettepanekuteks.

3. päev

Sobib igasugune aktiivne tegevus, sealhulgas ambitsioonide arendamine, nõuannete järgimine, uued investeeringud, toetuse ja abi palumine, volituste võtmine, uue materjali õppimine, suhete arendamine toimetajatega. Soodne on lõpetada varem alustatud töid või asjaajamisi. Ei tohiks kontsentreeruda vaid ühele ainsale ideele või asjale. Lubamatu on teha kellelegi halba. Sõbralik koostöö kindlustab edu ka kõige raskemate ülesannete lahendamisel. Hea päev ka kohtumisteks, reisimiseks, meelelahutusteks.

4. päev

See päev oleks kõige parem veeta kodus, tegeleda koduste toimetustega, teha füüsilist tööd, mõelda ja planeerida asju, mis tuleb lähemal ajal ära teha. Sobivad tegevused on ka kokkulepete saavutamine; ohutuse kindlustamine; arstlik konsultatsioon; tegelemine aianduse või põllumajandusega. Mingil juhul ei sobi see päev meelelahutusteks ega spekulatsioonideks.

5. päev

See on ootamatuste ja äkiliste sündmuste päev, mis on täis energiat, erksust ja seiklusi. Võib riskida, kuid tuleb olla kindel, et mõeldu on realistlik ning väärib tähelepanu. Uusi asju alusta vaid siis, kui oled kindel, et neil on tugev alus ning et need on hädavajalikud. Päev võib tuua varem alustatud asjades ammuoodatud edu. Sobivad tegevused on ka osalemine aiapeol; lastega mängimine; kirjadele vastamine; uute tutvuste, kontaktide ja sõprussuhete loomine; väikese reisi ettevõtmine. Soodne teha reklaami ja panna kuulutusi.

6. päev

See on hea tahte, teineteisemõistmise, armastuse ja harmoonia päev. Tuleks loobuda kiiretest ja otsustavatest tegudest, läbimõtlematutest otsustest, uute asjade alustamisest. Päev sobib kohtumisteks, konverentsideks, koosolekuteks, diplomaatilisteks läbirääkimisteks. Tuleks vältida konflikte. Hea on külastada vanemaid, sugulasi, sõpru. Soodsad tegevused on ka ilusalongi külastamine, vanade riidude klaarimine, puhkus, raamatute lugemine. Kuid igasugune kindluse puudumine ja läbimõtlematu risk võivad saada hukatuslikuks. See päev võib olla kulminatsiooniks varem alustatud asjadele, mis olid pikalt ja kindlalt ette planeeritud.

7. päev

See päev sobib mõtisklemiseks, õppimiseks, intellektuaalseks tegevuseks, teaduslikuks tööks, tegelemiseks igat liiki kunstidega. Hea on lõpetada varem alustatud tegevusi, kuulata teiste nõuandeid ja näpunäiteid. Kuna see on müstiline päev, võib saada endeid või nägemusi mõne tähtsa asja või sündmuse kohta. Selleks oleks hea süüvida endasse, mediteerida vms. Sobivad tegevused on ka lepitamine; psühholoogia õppimine; konsultatsioon guru või vaimse õpetajaga. Tihti võib see päev osutuda õnnepäevaks.

8. päev

See päev sobib uuteks ja tähtsateks asjadeks. Toimuvad sündmused võivad tuua oodatud ja soodsaid tulemusi, tähtsad ja tõsised otsused leiavad kerged ja kiired lahendused. Finantstehingud ja kapitalimahutused võivad tuua suuri kasumeid. Kõik peab rajanema õigluse printsiipidele, sest vastasel juhul on oodata kahjumeid. Sobivad tegevused on ka müstika õppimine, intuitsiooni ja ravitsemisoskuste arendamine, loteriil mängimine, finantsasjade kontroll ning annetamine heategevuslikel eesmärkidel.

9. päev

See päev on väga sobilik enese täiendamiseks ning täiustamiseks. Hea on alustada perspektiivseid asju, rääkida tähtsatest plaanidest, tugevdada sidemeid ja kontakte. See on isikliku triumfi päev, eriti kunstiinimestele. Soodsate võimaluste päev finants- ja äritegevuses. Sobivad tegevused on ka heategevusorganisatsioonide külastamine, salajaste dokumentidega töötamine, vaimne tervendamine, kuulsuse ja reputatsiooni loomine, vanade vigade parandamine, reisi alustamine, pikniku korraldamine, originaalse töö teostamine, kontserdi külastamine.

11. päev

Pole õige aeg mõelda oma ambitsioonidele. Jaga oma ideaale ja inspiratsiooni teistega. Sinu teadmised võivad teisi aidata. Oled rambivalguses. Hea päev spiritismiga tegelemiseks.

22. päev

Püüa teiste koormat vähendada ja teha midagi, mis teisi aitaks. Tee asju, mis on seotud massidega. Järgi oma intuitsiooni. Sel päeval ei tohi mõelda isiklikele eesmärkidele, kõike tuleb teha inimkonna hüvanguks.

Pikemalt saad lugeda Kai Tamme raamatust „Numeroloogia. Leia oma õnne valem“.