Jah, ka sellel kuul leiavad aset kõik kuufaasid (kahanev ja kasvav kuu, kuu loomine ja noorkuu) ning kahe täiskuu vahele jääb täpselt 28 päeva.

Üldiselt on täiskuu taevas vaid kord kuus, väga harva juhtub seda kahel korral. Ent, kui teine täiskuu on taevas samal kuul, siis nimetatakse seda siniseks täiskuuks ning tegemist on väga harvaesineva nähtusega. 2020. aastal on sinine täiskuu taevas 31. oktoobril.

Oktoobri esimest täiskuud oli näha juba 1. oktoobril ja see ilmus Jäära tähtkuju all. Täiskuu mõjutab alati kõike oma võimsa väega, seekord toob Tulemärk kaasa rahutusi, mõtlemisi, eneseküsitlusi. Emotsioonid muutuvad teravamaks ja võimsamaks, isegi, kui Päike Kaaludes toob meid tasakesi maa peale tagasi ning sunnib mõtlema arukamalt ja mõistlikumalt.

Teine täiskuu ilmub taevasse 31. oktoobril Sõnni tähemärgi all, Päike asub samal ajal Skorpionis. Kaasa toob see rohkem kangekaelsust, kirgede möllu, suuremat otsusekindlust, emotsionaalset söömist. Päike Skorpionis meile appi ei tule, sest ta vajutab tugevalt meie ego peale.

Sinine täiskuu — tavaliselt võimsama väega

Sinine täiskuu on erakordselt võimas oma energeetilise toime poolest. Kui täiskuu on juba ise tugeva võimega, siis Sinine täiskuu on veel kahekordselt või isegi kolmekordselt tugevam ja võimsam. Selline nähtust esineb väga harva, eelmine Sinine Täiskuu oli taevas 2001. aastal Halloweeni ajal.

Allikas: Kodused Lood