Muidugi on ka teisi põhjuseid, miks keegi võiks praegu sinu paele mõelda. Äkki sa ei meeldi neile või soovivad nad sulle halba. Sel juhul tahad sa ju seda teada, et ennast vajadusel kaitsta.

Ja on viise, kuidas teada, et oled kellegi mõtetes:

1. Aevastamine

Selle uskumuse juured on Aasia kultuuris, kus arvatakse, et kui keegi parasjagu su peale mõtleb, hakkab su nina sügelema ja see toob esile ootamatu aevastuse.

Muidugi ei loe see, kui oled hetkel haige, aga kui aevastus tuleb peale ilma igasuguse põhjuseta, võid olla kellegi mõtete keskmes.

Kas on võimalik ka ennustada, millised mõtted need on? Kaks järjestikust aevastust vihjavad, et keegi mõtleb sinust negatiivseid mõtteid, aga kolm ja enam järjestikust aevastust vihjavad, et keegi mõtleb sinust häid mõtteid, igatseb sind või on sinusse lausa armunud.

Lisaks on traditsiooniks küsida sel puhul enda läheduses viibivalt inimeselt üks suvaline kolmekohaline number. See aitab sul arvutada välja, kes võib hetkel sinu peale mõelda. Näiteks, kui su kõrvallauas istuv kolleeg ütleb numbri 735, liida need numbrid kokku: 7+3+5=15. 15. täht tähestikus on “O”, mis vihjab, et keegi, kelle nimi algab O-tähega, mõtleb su peale hetkel.

2. Põletav tunne kõrvades või põsel

Kujuta ette seda tunnet, kui keegi on andnud sulle kõrvakiilu. Su nägu suriseb ja tunned kerget põletustunnet. Selline tunne võib tekkida ka siis, kui keegi mõtleb su peale ja räägib sinust halvasti (täpselt nagu nad annaksid sulle mentaalse kõrvakiilu). Vahel võib see väljenduda ka ootamatu punastamise näol.

3. Luksumine

Luksumine võib olla väga tüütu. Ja on tavaline, kui see tekib peale söömist, aga kui see esineb suvalisel hetkel, tähendab see seda, et keegi mõtleb su peale. Paraku tähendab see ka seda, et sind räägitakse taga. Aga mõtle positiivselt — on ka viis, kuidas saada teada, kes see inimene on!

Ühel hetkel võid märgata, et oled luksudes alati kindla inimese läheduses. See tähendab, et just see inimene on sinust halba rääkinud. Nüüd võid temaga sellest rääkida.

Aga enne, kui ennatlikke järeldusi teed, mõtle läbi, äkki võib süüdi olla mõni neist: liigne söömine, liigne joomine, kiiresti söömine, kõhupiirkonnas tehtud operatsioon või mõned ravimid.

4. Silmad sügelevad või tõmblevad

Paljud inimesed usuvad, et tegemist ei ole suvalise sügeluse ega närvitõmblusega, vaid see võib vihjata hoopis sellele, et oled kellegi mõtetes.

Meeste puhul usutakse, et parema silma sügelemine ja silmalihase tõmblus viitavad positiivsetele mõtetele, aga vasaku silma puhul negatiivsetele. Naiste puhul on mõtted vastupidised.

Muidugi, kui oled millegi vastu allergiline või sul on teised silmadega seotud probleemid, võid seda ennustust eirata. Pane tähele, et ka stress, muutused dieedis, väsimus ja mõned muud faktorid võivad silmi sügelema ajada.

5. Ebamugavustunne söömise ajal

Kujuta ette pilti, kus naudid rahulikult imemaitsvat toitu, sa ei kiirusta ja midagi halba ei juhtu. Oled keskendunud oma toidule ja naudid elu. Aga siis järsku hakkab sul halb, hakkad köhima või lämbuma, kuigi olid väga ettevaatlik. Kõlab ju veidralt, või mis?

Jälgi nüüd end ümbritsevat, sest sinu lähedal võib olla keegi, kes on väga pinges ja see võib puudutada sind. Su keha reageerib sellele ja seetõttu on sul keeruline toitu neelata.

Su ümbruses pole kedagi? Siis võid olla kindel, et keegi mõtleb su peale ja on seejuures väga pinges.

6. Leiad valge sule

Valged suled on väga sümboolsed ja ilmuvad tavaliselt siis, kui oled kaotanud kellegi, kellest väga hoolid. Kaotusega on raske toime tulla, aga kui märkad valget sulge, tea, et võid rahus hingata.

Need suled sümboliseerivad fakti, et keegi, kelle sa kaotasid, on jõudnud paremasse kohta ja mõtleb seal olles sinu peale. Ta proovibsaata sulle rahustavat sõnumit, et sa ei pea ta pärast enam muretsema. Ta annab teada, et ta jälgib sind ja soovib, et sa oleksid õnnelik.

7. Tunned nagu keegi puudutaks sind, aga kedagi ei ole

Kas sulle on kunagi tundnud, et keegi puudutab sind, aga tegelikult ei ole su läheduses kedagi? Selline tunne paneb muidugi muretsema ja tekitab ärevust, aga ära muretse, ka sellele on selgitus olemas.

Kui keegi mõtleb parasjagu sinu peale, võivad need mõtted väljenduda puudutuses. Kas need mõtted on positiivsed või negatiivsed? Seda me öelda ei oska, aga vahel saad juba puudutuse järgi vastuse. Näiteks meeldiv puudutus võib pärineda mõnelt lähedaselt või tähendada, et kellelgi on sinu vastu tunded. Hirmuäratav puudutus aga pärineb kelleltki, kes on su peale pahane või solvunud.

8. Külmavärinad

Külmavärinad peegeldavad tavaliselt väga tugevaid ja emotsioonidel põhinevaid tundeid ning on kindel märk sellest, et keegi mõtleb su peale. Kuigi tegu on füüsilise reaktsiooniga, on need väga tugevalt ka emotsioonidega seotud (see on ka põhjus, miks sul tekivad külmavärinad mõnda mälestust meenutades vms).

On väga tõenäoline, et kui külmavärinad tekivad ootamatult, mõtleb keegi su peale, sest sa meeldid talle ja ta tahab sinuga koos olla.

9. Veidrad unenäod

Kui sa näed pidevalt sama inimest unes ja sa tegelikult ei ole teda väga ammu näinud, võib olla tõsi, et ta mõtleb su peale. Tema mõtted võivad olla piisavalt tugevad, et ka sind mõjutada ja seetõttu ilmuvad nad ka su unenägudesse. Su unenäod võivad isegi reeta, mida nad sinust mõtlevad või millised tunded neid seda tehes valdavad.

Aga pane tähele, mõned unenäod võivad kujuneda ka sinu mälestuste või kogemuste põhjal ega tähenda seda, et keegi su peale mõtleb.

10. Ootamatud emotsioonide kõikumised

Sul on suurepärane päev, aga endalegi ootamatult muutud järsku kurvaks. Sa ei tunne end väga hästi, aga siis hakkab sul soe ja mõnus. Sa oled vihane ja siis äkitselt väga rahulik. Sa võid olla tööl väga keskendunud, aga siis hakkavad su mõtted triivima ja sa ei suuda pilku ekraanil hoida.

Kõik need emotsionaalsed muutused võivad olla kellegi teise inimese mõtted ja sa saad üsna hästi aru, kas need on negatiivsed või positiivsed.

Allikas: Power of Positivity