Ennustamine kohvipaksu pealt

Kohvipaksu pealt ennustamina annab vastused küsimustele, mis hingel on või muret teevad. Selleks, et kohvipaksu pealt ennustada, peab kohv olema valmistatud ubadest ning peab olema keedetud. Masinakohv ennustamiseks ei sobi.

Ennustamine algab juba ubade jahvatamisega, mida teeb see, kes ennustama hakkab. Ideaalne variant on kasutada vanaaegset käsijahvatajat, aga kui seda ei ole, võib jahvatada ka masinaga. Jahvatades on vaja lõdvestuda ja keskenduda sellele küsimusele millele loodetakse vastust saada.

Tassitäie kohta tuleb võtta 1-3 teelusikatäit jahvatatud kohvipuru. Kohv keedetakse nii, et väikeses nõus olevale kohvile valatakse vesi ja aetakse keema. Suhkru lisamine või muul viisil maitsestamine ei ole keelatud. Tass, kuhu kohvi valatakse, peab olema heledat värvi.

Ka kohvi joomise ajal tuleb keskenduda jätkuvalt küsimusele, millele otsitakse vastust. Kui kohv on joodud, tuleb tassi põhja tilgake alles jätta. Seejärel võtta tass vasakusse kätte ja loksutada seda kellaosuti suunas mitu korda nii, et kohvipaks valguks tassi äärtele. Seejärel tuleb tass kiiresti alustassile kummuli keerata, seejuures aeglaselt seitsmeni lugedes.

Peale seitsmeni lugemist tõsta tass alustassilt ning vaadata, millised mustrid on kohvipaksust tekkinud.

Tassi külgedele moodustunud mustrid või kujundid näitavad olevikku ja tulevikku. Alustassile moodustunud kujutis näitab minevikku.

Selleks, et alustassilt minevikku lugeda, tuleb alustass kätte võtta ning kallutada seda 75-kraadise nurga all lauaplaadi suunas. Selleks, et vedel kohvipaks lauale või põrandale tilkuma ei hakkaks võib alustassile omakorda veel väikse nõu alla panna.

Ennustamise käigus tuleb alustassi keerata aeglaselt kellaosuti suunas ja teha sellele peale täisring. See tähendab, et viimane tilk vedelat kohvipaksu peab maha tilkuma sellest punktist, kust langes esimene osa alustassil olnud kohvist.

Ennustamine peeglitega

Peeglitega ennustamist, mis aitab tulevikult katet kergitada, on traditsiooniliselt saatnud salapära ja üksindus. Ennustada tuleb õhtul ning selleks tuleb võtta kaks suuremat peeglit, mis peaksid olema võimalikult ühesuurused. Kõige parem on kui üks peegel on asetatud seina najale või on seinale riputatud ja teine on laual. Peeglid seatakse vastakuti ning kummagi peegli juurde tuleks panna kaks küünalt, mis peavad olema ühepikkused. Küünlad asetatakse üks paremale ja teine vasakule poole peeglit.

Teineteise vastas olevatest peeglitest peab moodustuma optiliselt näiv pikk koridor, mis on küünaldega valgustatud. Selleks, et tulevikku teada saada, tuleb keskenduda oma küsimusele, istuda liikumatult ning ainiti peeglisse vaadata.

Kaua ennustamine võib aega võtta, on raske öelda. Vahel võib istuda mitu tundi ja mitte midagi näha. Kuid üldiselt räägitakse, et enne nägemuse ilmumist muutub peegel häguseks ning küünlavalgus hakkab oma sära kaotama. Sellel momendil tuleb eriti pingsalt peeglisse vaadata, et oma tulevikku näha.

Allikas: Predskazanie