Kuidas end kurja inimese eest kaitsta?

Ebameeldiva inimesega kohtudes on tunne, et ta on nagu vampiir su kallal. Ta imeb sinust energiat, kui ta räägib sinuga. Mõnikord on see ka ähvardava tooni ja suure egoga inimene, kes oma väekusega või tugevusega sind maha murrab. Ta alistab sind oma sõnadega ja väidetega. Ta ei lase sul rääkida oma arvamust ja oma murest või probleemist.

Esimene soovitus on mitte vihastada, sest see ongi vampiiri soov: sind vihale ajada. Teie vahel oleks nagu pingule tõmmatud kumm, mille ta lõikab läbi just siis, kui sa vihastad ja kummiga saad vastu nina sina, mitte tema. Ta on saavutanud selle, et sind vihale ajada. Ja naerab selle üle.

Proovi jääda rahulikuks ja pane parem käsi oma kõhu peale natuke ülespoole naba. Seal asub ka Päikese tsakra, mis on kõige kergemine haavatav. Kui ta karjub su peale, siis ära karju vastu, vaid pane näpp oma suu peale ja tee tsssss. Ütle: „Ma kuueln väga hästi ja sa ei pea karjuma“. Naerata ja see, kes oma ego kisaga karjub su peale, läheb segadusse.

Milliste vahenditega saan oma kodu kurjade olendite eest kaitsta?

Kodus võiksid olla kaitseasjad, mis hoiaks eemal kurjad silmad või vaimolendid. Kui tunned seda, et keegi segab öösiti kodurahu ja ei lase rahulikut magada, siis riputa selle akna peale, mis on õue poole, kus välisuks, üks suur küüslauk. Võiba ka neli tükki neid panna, kui asi ikka väga hull. Neid võid panna ka magamistuppa akna peale rippuma. Muidugi on parem, kui keegi su kodu üle vaataks.

Väga tihti on olendid laste toas. See on sellepärast, et lapse keha on lihtsam allutada. Tavaliselt on seda näha kui laps on üle 3 aasta vana, mitte varem. Kui on probleeme magamisega, siis peab kontrollima ka veesoonte ja magnetjoonte asukohad. Et neid ära peegeldada, on hea panna tavaline foolium kas vaiba all, kus voodi on, või kui vaipa pole, siis madratsi alla. Kõige parem kui saab ta juba ehituse käigus panna kas parketi või puitpõranda alla. Foolium peegeldab ära ka elektromagnetväljade levi. Ka wifi levi ei tule sellest läbi nii, et sellega peab arvestama.

Magamistoas võib olla ka unenägude püüdja. Kõige parem, kui oled saanud selle ise teha või tead, kes selle teinud on. Kui ostad selle poest, siis peaks enne ta salveiga puhtaks tossutama ja talle väekust laadima.

Kristallid, erinevad looduslikud kivid. Neid on palju ja ka nende väekus on igale inimesele erinev. Milline on õige ja millist just vaja oleks? Püramiid, mis kodus kuskil riiulil. Kõiki kristalle ja kive ja ka püramiide peab aeg-ajalt pesema kas allikas või siis mõne kose all. Kui ostad midagi koju, siis kindlasti loe kõigepealt ise nende kohta kirjandust ja kui on teadja kaupleja, siis oskab ta sulle neist rääkida.

Kristallripatsi võid panna oma elamise lõuna poolse akna peale rippuma, et ta saadaks sulle säravaid päikesekiiri koos armastusega mööda tuba laiali.

Kodu kilp, mis on peaaegu nagu unenäopüüdja, võiks rippuda idapoolse akna peal. Sellega aitad hommikuse päikesega oma kodu ja tood talle kaitset halbade silmade eest, mis tänavalt sisse vaatavad.

Kodu ukse kohale võid panna ka käärid, teravikud alla. See on vampiiride vastu võitlemiseks. Ka vikatitera või terad võid panna. Need on eriti tugeva väega halva energia sisse tungimise vastu.