Esiteks, kas sa oled valmis raha omama?

Teiseks, kas sa oled valmis raha küsima?

Kolmandaks, kas sa oled valmis rahast loobuma?

Olles endaga täiesti aus, küsi endalt. Millised vastused sa said? Vastused ei ole tegelikult niivõrd olulised kui küsimused ise, aga sellest me praegu ei räägi. Niisiis, küsi endalt. “Kas ma olen valmis raha omama?”, “Kas ma olen valmis raha küsima?” ja “Kas ma olen valmis rahast loobuma?”. Mis sa said vastusteks?

Küsimuse eesmärk on tõsta esile teadlikkust. Kui sa esitad küsimuse, saad millegi osas teadlikkuse. Näiteks selle osas, kas sa päriselt oled valmis raha vastu võtma. Aga milleks siis need küsimused? Väga lihtne. Selleks et omada raha, pead sa olema valmis raha omama. Muide, kui sa ei ole valmis raha omama, siis sa ei ole vale. Sa lihtsalt ei ole valmis raha omama. Siis, kui sa oled valmis raha omama, siis sa ju saad seda muuta ja sa saad hakata raha vastu võtma. Senikaua kuni sa ei ole valmis raha omama, sa ei saa seda ka vastu võtta. Universum ei teeks sulle iialgi liiga sellega, et annaks sulle suure hulga raha, kui sa seda ei ole valmis vastu võtma, seega ole enda vastu aus. Selleks, et raha omada, pead sa olema valmis raha omama.

Teiseks, selleks, et raha saada (teisisõnu vastu võtta), pead sa olema valmis raha küsima. Jällegi, kui sa ei ole kunagi raha küsinud, siis sulle ilmselt pole väga palju raha kunagi antud. Universum on sinuga väga lahke. Ta annab sulle kõike, mida sa küsid. Sinu ülesanne on lihtsalt küsida. Ja siis vastu võtta. Seega, selleks, et raha vastu võtta, pead sa olema valmis raha küsima.

Ja kolmandaks, kas sa oled valmis rahast loobuma? Jah või ei? Kui sa ei ole valmis rahast loobuma, siis suure tõenäosusega ei saa sul olema väga palju raha, sest kellele meist meeldiks olla vangis? Rahale meeldib liikuda. Kui sina oled valmis rahast loobuma, siis raha saab sinu juurde alati tagasi tulla. Sa oleks nagu soe kodu, kuhu tulla. Lihtsalt nii vägev see ongi! Seega, küsi endalt veelkord. “Tõde, kas ma olen valmis raha omama?”, “Tõde, kas ma olen valmis raha küsima?” ja “Tõde, kas ma olen valmis rahast loobuma?”

Mis iganes vastused sul üles tulid, palun tea seda, et sa ei ole mitte kunagi vale olnud, ega saa seda ka mitte kunagi olla. Kui sa veel ei olnud valmis raha vastu võtma, siis võib-olla see juba muutub 10 sekundi pärast. Palun ära arva, et sinul ei saa mitte kunagi raha olema. See on üks suur vale.

Ja kui sa said kõikidele küsimustele “Jah” vastused, siis võid küsida järgmise küsimuse. “Kas ma saan raha kohe nüüd, palun?” “Mis on nõutav, et mu sissetulekud kasvaksid godzillion korda?” või “Mida ma saan täna teha või olla, mis looks mulle raha rohkem kui eales varem?”

Lõbusat mängimist!

Vaata Selgeltnägijate Tuleproovi täna õhtul!