Kaljukits (22. detsember — 19. jaanuar)

Armastuse ja suhete osas pead olema valmis tormilisteks arenguteks ja muutusteks. Ära klammerdu mineviku külge, vaid ole spontaanne ja lase oma ellu uusi  kogemusi. Kõik, mis esmapilgul tundub võõras ja harjumatu, ei ole tegelikult halb. Muutused toovad sinu jaoks kaasa uusi võimalusi, põnevaid seiklusi ja toredaid inimesi, kes pakuvad sulle head seltskonda, millest võib pikemas plaanis välja areneda ka romantiline suhe.

Tööalaselt oled sel kuul hästi praktiline ja jalad maas suhtumisega. Tänu heale vaistule tunnetad hästi soodsate juhuste avanemist ning oskad neid väga edukalt enda kasuks tööle rakendada. Eksamid, läbirääkimised ja erinevad projektid, mille käima lükkamise ja töös hoidmisega seotud oled, laabuvad suurepäraselt ning toovad kaasa häid suhteid ja tulutoovaid ettepanekuid.

Tervisele ei saa küll otseselt midagi ette heita, kuid tundub, et oled mingil määral sattunud seisakusse. Tee plaanid, mida saaksid oma elukorralduses muuta ja mida tervise osas paremini teha. Kindel kava aitab sul end paremini õigel kursil hoida.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Armastuses ja suhete osas on sinu jaoks praegu kõige olulisem kindlustunne ja selgelt määratletud piirid. Soovid liikuda kindla plaani järgi ja loodad, et kõik läheks sinu kavatsuste kohaselt. Kuna oled väga eesmärgile pühendunud, siis suudad ka saavutada seda, mida ette võtad. Ära unusta aga spontaansust ja avatust. Jäta endale pisut mänguruumi ja lase sellega oma ellu ka inimesi ja olukordi, mis ei ole eelnevalt ette planeeritud.

Tööasjus oled lasknud end rutiinist kaasa haarata. Klammerdud petliku turvalisuse külge ning suhtud kõigisse muutustesse ettevaatlikult ja eelarvamustega. Hea oleks, kui saaksid oma ideid ja tunded kellegi asjaliku inimesega jagada. See laseks sul näha asju ka teise nurga alt ning muudaks uued olukorrad sinu jaoks vastuvõetavamaks.

Tervise osas ei saa sa sel kuul eriti kurta, võibolla vaid aegajalt märku andva väsimuse üle. Tunned, et vajad lisaenergiat ja motivatsiooni selleks, et oma tegemistega hakkama saada. Ära tunne süümepiinu, kui vajad puhkust, võta endale mõni hetk, et hinge tõmmata. See paneb sind edaspidi ainult kiiremini edasi liikuma.

Kalad (19. veeb -20. märts)

Armastuses ootavad sind romantilised üllatused. Kui seni oled ise suhtesse rohkem panustanud või püüdnud võita kellegi südant, siis sel kuul saavad sinu unistused tõeks. Kohtad senisest suuremat huvi ja tähelepanu enda suhtes. Võid ka avastada, et sul on salajane austaja. Käi ringi avatud silmadega ning naerata, see toob positiivseid emotsioone ning miks mitte ka mõne põneva ja romantilise tutvuse.

Töö pakub sel kuul sulle tõeliselt rahuldust. Oled leidnud selle, mis sind huvitab ning pühendud sajaprotsendiliselt oma plaanide elluviimisele. Sinus on palju teotahet, distsipliini ja kangekaelsust, suudad mistahes projekti käivitada ja naudid ise kogu protsessi. Ära ainult kõhklema löö, vaid usu endasse ja vii alustatu lõpuni.

Tervise osas sa sel kuul väga millegi üle kurta ei saa. Võid vajada vaid pisut puhkust, lõõgastust ja keha eest hoolitsemist. Väga hästi mõjuvad sulle massaaž, saun ja hea uni. Kui oled puhanud ja värske suudad vastu panna nii heitlikule sügisilmale kui ka rutiinist tekkinud stressile.

Jäär (21. märts — 20. aprill)

Armastuses on saabumas uute alguste aeg. Keskendud oma tunnete märkamisele ja paremale mõistmisele, enda suhte teadlikumale defineerimisele ja võtad endale aega, et tulevikuvisioonid selgeks mõelda. Keskendud nüüd sellele, mis on sinu jaoks tõeliselt tähtis. Praegu on hea aeg keerata oma elus uus lehekülg ning alustada vajadusel puhtalt lehelt.

Tööasjus ei tasuks sel kuul suuri suunamuutusi ette võtta. Pigem hoia madalat profiili ja väldi asjatuid riske. Suuri finantstehinguid ning laenude võtmist või andmist tasub samuti vältida või edasi lükata kaugemasse tulevikku. Proovi keskenduda olevikule ja enda tööülesannete korralikule täitmisele.

Tervise pärast muretsed praegu rohkem kui vaja. On suurepärane, et käid regulaarselt tervisekontrollis ja jälgid oma keha poolt saadetavaid signaale, kuid ära sellega liiale mine. Iga väiksem valu või kaebus ei tähenda mingit hirmsat haigust. Liigne muretsemine ja asjatu hirm võivad aga stressi tekitada küll.

Sõnn (21. aprill — 21. mai)

Armastuse osas on sinu jaoks saabunud kuu, kus muretu käitumise ja vooluga kaasa minemise asemele on saabunud turvalisusepüüdlused. Sinu kavatsused on ainult head, kuid proovi ikkagi rohkem oma partnerit ja elu usaldada. Muretsemine ja üle mõtlemine ei tee õnnelikuks ei sind ega ka mitte su partnerit.

Tööelus on sind ootamas vägagi soodne ja edukas periood. Tunned end nagu kala vees ja otsuste tegemisel lased end juhatada oma eksimatul vaistul. Kasuta praegust aega reaalseks tegutsemiseks ja oma projektide ellu viimiseks, sest kõik plaanitu jõustub kiiremini ja lihtsamini kui tavaliselt.

Tervise osas saad nautida harmoonilist perioodi, kus nii kehaline kui ka vaimne tugevus ja tasakaal on oma kõrgpunktis. Sulle annavad jõudu ja innustavad enda eest hoolt kandma eelkõige lähedased ja sõbrad. Leidke ühiseid tegevusi, mis edendavad kõigi vaimset ja füüsilist heaolu.

Kaksikud (22. mai — 21. juuni)

Armastuses ootab sind ees emotsioonidest tulvil periood. Oled tundlikum kui tavaliselt, tunnetad intuitiivselt kui keegi on sinust huvitatud või mõtleb intensiivselt sinule. Lase end juhtida sensuaalsusel ja romantikal. On tõenäoline, et oled juba kohanud kedagi, kes su südame kiiremini lööma paneb, kuid nüüd on soodne aeg asju uuele tasandile viia.

Töö osas saad sel kuul tunda vastakaid tundeid. Võibolla aitab rutiini ja suurt koormust taluda see, kui üritad rohkem keskenduda oma tegemiste positiivsele küljele. Samuti ei peaks sa võtma kõike liiga isiklikult. Katsu vajadusel end distantseerida ja asju kõrvalt vaadata.

Tervise eest kannad üldiselt kenasti hoolt. Küll aga oled viimasel ajal lubanud endale üpris tihedalt erinevaid hõrgutisi ja head-paremat, võibolla on nüüd aeg oma toitumine üle vaadata ja seda kohendada?

Vähk (22. juuni — 23. juuli)

Armastuse ja suhete osas toetud eelkõige eneseusaldusele ja südamehäälele. Tunnetad hästi, mis on  oluline ja millele pead oma fookuse suunama. Hea aeg on ka selleks, et võtta ette minevikust pärinevad, kuid mingil põhjusel siiani kripeldavad tunded. Mõtle asjad enda jaoks selgeks ning ole enda vastu aus. Kui mõistad, et mõni tunne või suhe on end ammendanud, siis lase sel ilma kõhklusteta minna.

Tööalaselt ootab sind ees periood, kus tunned, et kohati pead end lausa tagant sundima selleks, et asjad õigeaegselt tehtud saaks. Praegu ei aita sind ei töökaaslaste abi ega nõuanded, pead leidma endas jõu, et õigel kursil püsida. Tunned, et vajad hädasti vaheldust tekkinud rutiinile.

Tervise osas tasub olla tähelepanelik. Suuremaid terviseprobleeme ei ole küll oodata, kuid peaksid siiski rahulikult ja läbimõeldult tegutsema. Võiksid lubada endale vajadusel rohkem puhkust ja und, see laeb sinu patareid taas täis.

Lõvi (24. juuli — 23. — august)

Armastuses puutud sel kuul kokku valikutega. Sa ei ole ehk täpselt otsustanud, mida sa soovid ning kes võiks olla see väljavalitu, kuid sihitu tegutsemine ei vii sind lõppkokkuvõttes mitte kusagile. Tee oma soovid selgeks ja näita oma tundeid välja, ainult nii saad saavutada seda, mida soovid. See ei tähenda, et peaksid kiirustama, kuid kindel suund tuleks välja valida küll.

Töö toob sel kuul kaasa põneva väljakutse. Alustad mingi uue projektiga, mis hõivab su mõtted ja haarab sind piisavalt kaasa selleks, et tunneksid, kuidas tööpäevad lähevad lausa lennates. Kui oled otsinud uut töökohta, siis just nüüd avanevad sinu jaoks uksed, mis lubavad sul asuda uuele teele.

Tervise osas pead sel kuul tähelepanelik olema. Kui oled juba pikemat aega vaevelnud mõne tervisehäda käes, mis ei taha mööduda, siis pead vaatama tagasi lapsepõlve ja otsima oma tervisemuredele vastuseid sealt.

Neitsi (24. august — 23. september)

Armastuses toob see kuu sulle vastakaid emotsioone. Oled ümbritsetud austajatest ning võid end lasta kergesti süütul flirdil kaasa kanda. Kui oled suhtes, siis tasub oma mängulist külge pigem ohjeldada, see võib kaasa tuua valestimõistmisi ja tüli. Kui aga oled vallaline, siis on soovituseks taas kokku saada vanade sõpradega, keda pole ammu kohanud. See võib viia sind kuuma romantilise suhteni.

Tööasjad on viimasel ajal liikunud enam-vähem sujuvalt ning erilisi üllatusi sinu jaoks toonud ei ole. Pead olema valmis selleks, et veel mõnda aega võib sind ees oodata rohkem töid ja tegemisi kui oled oodanud. Keskendu oma eesmärkidele, nii on lihtsam igapäevast rutiini taluda.

Tervis on üldiselt hea. Kõige olulisem, mida pead praegu silmas pidama, on säilitada sisemine rahu ja tasakaal. Kuna sinu elus on praegu palju toimumas, siis kipud seda sisemiselt väga intensiivselt läbi elama ning võid selle tulemusena tunda enda lõpuks kurnatuna. Õpi oma meelt rahustama.

Kaalud (24. september — 23. oktoober)

Armastuse osas oled juba mõnda aega triivinud romantilisel lainel. Su südames on armastus -  küpse ja rahulik tunne, mis soojendab hinge ja paneb sind naeratama. Kui oled veel vallaline, siis võid leida meeldiva kaaslase, kes on seotud sinu tööga. Olete omavahel ka varasemalt kokku puutunud, kuid just nüüd leiate kergesti ühise keele ning võtate ette ühiseid tegemisi.

Tööd on sul küll palju, kuid oled enda jaoks avastanud põneva projekti, mis tööpäevad huvitavaks muudab  ja seega pigem naudid tööl viibimist. Sul on motivatsiooni, häid ideid ja teotahet, seega oled praegu omadega tõelises sõiduvees.

Tervise osas ei tohiks suuremaid tagasilööke ega probleeme olla. Kipud aegajalt liigselt muretsema, mis võib sulle kergeid stressinähte tekitada. Kui õpid end ise rohkem kontrollima ja oma mõtteid rahustama, siis suudad luua endale harmoonilise kulgemise, hoolimata sellest, mis sinu ümber parasjagu toimumas on.

Skorpion (24. oktoober — 22. november)

Armastuses on nüüd aeg, kus peaksid oma suhte olukorra üle vaatma. Praegu on muutused kiired toimuma, seega tee oma valikuid hoolega. Olles pealiskaudne ja tehes otsuseid kiirustades, ei jõua sa sinna, kuhu soovisid. Pigem võta endale aega, et saaksid olla endas kindel, stabiilne ja sirgjooneline, see viib sind soovitud suhte ja armastuseni.

Tööalaselt ootad sa muutusi, kuid need ei jõua kätte nii kiiresti kui sooviksid ning seega oled hetkel mingis mõttes teadmatuses, mida tulevik toob ja milleks pead valmis olema. See võib muuta sind rahutuks, kuigi sa tead, et muretsemine ei tee asju kunagi paremaks.

Tervise osas on sind ees ootamas positiivsed muutused. Tunned end üldiselt vaimselt ja füüsiliselt paremini kui viimasel ajal. Kui oled otsinud mõnd sobivat ravi- või teraapiaviisi, siis just nüüd puutud kokku sellega, mida oled oodanud.

Ambur (23. november — 21.detsember)

Armastuses hakkavad puhuma uued tuuled. Kui oled vallaline, siis just nüüd on parim aeg kohtuda kellegi huvitava ja köitvaga. Kuid ära oota, et ta sulle kandikul ette kantakse, selleks pead ise aktiivne olema ja seltskondlikel üritustel käima. Kui oled aga kindlas suhtes, siis saab sinu suhe uue hingamise ja viid selle koos partneriga uuele tasandile.

Töö osas võid tunda, et oled sunnitud vastu võtma pakkumisi ja tööotsi, mis ei ole küll sinu esmased valikud, kuid raha on see, mis asjad ära määrab. Samas sel juhul, kui raha kaalub üles rahulolu, ära lase meeleolul langeda. Keskendu positiivsele poolele ja hakka tasapisi otsima enda jaoks väljundeid, mis lisaks rahale sulle ka muid väärtusi pakuvad.

Tervise osas on nüüd aeg proovida mõnd põnevat alternatiivteraapiat. Eriti soovitatavad on need, mis mõjutavad su meelt ja hinge positiivsuse ja harmoonia suunas. Terve vaim suudab väga edukalt hoida korras ka keha.