Rituaalidega mina ei tegele. Siinkohal on küsimus, mis on Sinu jaoks atraktiivsus ning kelle jaoks Sa seda teha soovid? Mis on Sinu jaoks oluline — sisemine või välimine? Mina usun, et kõige nö atraktiivsem, tervem ja kaunim naine on naine, kellel on Armastus ja Austus iseenda vastu, kes on endaga Aus ning tunneb ennast enda nahas mugavalt. Naise hing on see, mis peaks olema puhas ja armastav, kui Sa oled enda südames ning vaatad kõike armastusega, ei karda, ei anna hinnanguid, siis see sisemine sära kiirgub välja ja see ongi ilus.

Olen saanud kriitikat selle eest, et olen justkui silmakirjalik rääkides sisemisest ilust. Mis mul viga rääkida, olen noor, terve, atraktiivne, sale, intelligentne jne naine, kes saab kõik, mis tahab… Kas oled kordagi mõelnud sellele, milline koorem see kõik võib olla, kui Sind hinnatakse selle kaudu, milline Sa välja näed? Nii lihtne on muidugi ka endal sellega kaasa minna…

Kerge on ennast ära kaotada, muutuda uhkeks, kõrgiks ning üleolevaks. Kuidas jääda selles rägastikus iseendaks ning säilitada alandlikkus, olla armastav ja mõistev? Kuidas jõuda ja liikuda iseenda sisse, kui Sind hinnatakse välise järgi ning näiliselt on Sul justkui kõik olemas? Olen ise korduvalt istunud ahastuses ning puntras sellega, mis mul küll viga on — kõik ütlevad, et mul on kõik olemas ja teoreetilislt nagu on ka, kuid hing ei ole rahul. Olen füüsiliselt tundnud, kuidas hing on sees tühi ning õõnes, süda ei laula… Mis mul küll viga on? Nii kaua, kui Sa naisena ei jõua enda sees selleni, et oled imeline just iseendana ning Sa ei ole õnnelik just sellena, kelleks Sind loodi, siis see, mida Sa väliselt teed, ei oma mitte mingit tähtsust. Kõige esimese asjana tuleb ikkagi iseendaga tutvust ja rahu teha.