Kogemus, millest kirjutan, põhineb just minu 33 aastasel isiklikul kogemusel, mille olen ammutanud elust ning töötades oma sadade klientidega nii Eestis kui ka välismaal.

Jagan oma isiklikku kehalist, emotsionaalset, ratsionaalset ja intellektuaalset kogemust, kuidas olen oma elus aru saanud sellest, et vaim ja hing eksisteerivad eraldi. Vaimenergias on kokku sulandunud valgus ja pimedus, see on tegelikult oma olemuses tasakaaluenergia. Inimesed, kes on räägivad hingedest, räägivad väga palju ka tööst valgusega. Aga seal, kus töötame ainult valgusega, tõmbame ka tähelepanu pimedusele — et tekiks tasakaal. Universum toimub polariseerimise seaduse alusel.

Sain aru, et eriti 90ndate alguses (aga varemgi) hakkasid toimuma suured muudatused vaimu ja hinge koosluses ja omavahelises suhestatuses.

Siin kerge füüsiline harjutus. Kujuta ette, et hoiad enda ees oma vasakut kätt sirgelt ja käelaba külje peal hoides. Kujuta ette, et see on sinu keha. Seda ümbritseb hingeenergia nii selle sees kui ka ümber, ning parem käsi pane paralleelselt teise käe kõrvale, paremat käelaba ka külje peal hoides. Vahe olgu ca 20 cm. See on sümboolselt sinu vaimenergia. Kui nüüd liigutad paremat kätt eemale vasakust, näitad sellega, mismoodi liigub vaimenergia sellises koosluses. Kui see on sinu lähedal, toimub kõik imeliselt ja voolavalt, kui on kaugel, siis pead oma elus hakkamasaamiseks punnitama.

90ndate alguses hakkasid mõlemad käed liikuma teineteise suunas nii, et peaaegu puudutasid otsapidi teineteist, kohati diagonaalselt põimudes. Need hinged, kes kehastusid (ehk sündisid) 90ndate alguses, nende hingeenergia sulandus kokku vaimenergiaga, mis siis oli parem käsi. See tähendab, et sündides oli nende keha ja vaimenergia otsapidi kokku lõimunud, nagu näpuotsad omavahel risti. Kuid kuna inimkeha polnud siis veel valmis vaimenergiat väga suurtes doosides vastu võtma, kuna selle energeetika oli liiga kõrge ja intensiivne, ühines vaimenergia kehaga vaid osaliselt alguses.

Juhtus nii, et paljudel hakkas see sama asi toimuma sel ajal, kui nad olid oma füüsilises kehastuses. Hingeenergia soovis ühineda vaimenergiaga. Kuid kahjuks polnud veel inimteadvus ise valmis seda paika saama. Nüüd on olemas maailmas neid, kes seda teha suudavad (nt auratransformaatorid), ning inimesed saavad ilma füüsilist keha maha jätmata, ehk siis suremata, alustada kokkusulamist oma vaimenergiaga. Mina ja paljud teised nimetavad seda protsessi AuraTransformatsiooniks™ (algatajaks Anni Sennov).

Kuna vaim ja keha hakkavad sulanduma, kaob ära ka vana arusaam ja vajadus suhelda hingedega või inglitega. Vaimenergia ongi see, kus on hingedeenergia ja inglite energia koondunud ja on sulandumas üle maailma. See toimub iga päev, kui sünnib uus laps või täiskasvanu liigub uude energiasse. Fakt on see, et laps, kes on sündinud viimase kahe aastakümne jooksul, on väga teistsugused. Millised need lapsed või täiskasvanud energeetiliselt välja näevad, näevad ainult need, kes on ise samas protsessis juba liikumas. Teiste jaoks võib kogu informatsioon olla nähtamatu ja kättesaamatu.

Kui teame vanast ajast, mismoodi suheldi inglitega, siis see oli midagi meist kõrgemal, me kanaldasime neid läbi oma kroontshakra. Kuid nüüd, mil meie keha ja vaim sulanduvad, saame ise üheks meid ümbritseva vaimeenergiaga, seega sulandume üheks allikaenergiaga, ning meil pole võimalik enam kanaldada meist midagi väljaspool olevat, sest oleme sellega üks. Meil on tekkinud otseühendus universumiga, iseendaga ja kõige ümbritsevaga. Meist saavadki iniminglid, kelle keha on sulandunud vaimenergiaga.

Oleme siia maale tulnud praegu selleks, et kogeda neid imelisi kogemusi kehaliselt sel suurepärasel üleminekuajal, mida planeet Maa enne sellisel kujul pole võimaldanud. See on suur kingitus. Seega on kurb vaadata, et paljudel puudub teadlikkus oma kehast, kuidas seda hoida ja tugevamaks teha, samuti oma vaimust ja sellest, kui suur jõud on enda mõttejõud, mis loobki meid ümbritseva reaalsuse. Kui inimesed hakkavad teadvustama ja töötama vaimu ja keha koostöö nimel, on olemas meid ümbritsev maailm, mida saame ise suunata ja millega saame õppida suhtlema, hakkavadki nad looma uut paradiisi maa peale.

See, et oleme saanud võimaluse siin praegu olla kehaliselt, on suur vedamine. Ja seda kingitust — meie keha — tuleks kohelda vääriliselt. Seejärel võid kogeda elu kehas vaimuna, kus iga hetk on nauding, mitte higi, valu ja veri ja kus teed ja lood ainult seda, mis sulle meeldib, ning oled nende inimestega, keda ise valid, kes sind mõistavad ja armastavad sellisena, nagu oled.

Hakkad kogema kehalisi ja vaimseid orgastilisi hetki, mille olemasolust polnud sul enne aimugi või mida pole isegi ükski inimene suutnud kirjeldada. Siis hoiad täie teadlikkusega tasakaalus iseennast ja ümbritsevat, olgu selleks inimesed või midagi muud. See on nagu mees ja naine, nagu jumal ja jumalanna ühineksid ja kus nähtamatu saab nähtavaks ja vastupidi. Hakkame elame piirideta elu, olles ise teadlikud loojad.

Seega minu soovitus on, et sulandume iseenda sügava südamega ja vaimenergiaga, nii saame kogeda kõige maksimaalsemalt ja jumalikumalt seda maist kogemust vaimuna kehas.