See on ka põhjus, miks, kui sa oled vallaline ja valmis mõne erilise inimesega tutvuma, peaksid andma võimaluse ka neile, kes on sinu vastand tähemärgist. Nad kipuvad sageli olema väga erinevad ja see võib ühest küljest tuua kaasa katastroofi, aga sama lihtsalt võib see ka lõppeda suure armastusega.

Seega, kui oled otsingul, siis tea, et imelise suhte võivad luua ka:

1. Jäär ja Kaalud

Kui Kaalude tähemärgist inimesi juhib planeet Veenus, mida seostatakse armastusega, siis Jäära juhib Marss, mida seostatakse kirega. Kuigi Kaalud võtavad elu vabamalt ja lähevad vooluga kaasa ning Jäär on impulsiine ja leegitsev tähemärk, siis koos võivad nad luua harmoonilise tasakaalu. Jäär tõmbab Kaalude märki mugavustsoonist välja ja aitab tal juhirollist lahti lasta ning vastutasuks aitab Kaalud Jääral hingata enne, kui too mõne impulsiivse otsuse ellu viib ning pakub talle väga vajalikku stabiilsust.

2. Sõnn ja Skorpion

Sõnn ja Skorpion on samuti vastand tähemärgid, kel pole mingit probleemi kire ja romantika valdkonnas. Siin mängib rolli fakt, et Sõnni sensuaalsus kohtub selles liidus Skorpioni seksuaalsusega ning tulemus on tulikuum. Sõnni südamlik natuur toob emotsionaalses Skorpionis välja pehmema ja armsama külje ning vastutasuks pakub Skorpion Sõnnile füüsilist lähedust, mida nad vajavad, et tunda end tõeliselt armastatuna. Need mõlemad tähemärgid hindavad ka lojaalsust kõrgelt, mille tulemusena saavad nad teineteist kahtlusteta usaldada.

3. Kaksikud ja Ambur

Kaksikud ja Ambur sobivad ideaalselt, sest nad mõlemad hindavad uudishimu ja vabadust. Nad mõlemad usuvad, et elu ei tohiks olla igav ja piiranguid täis. Nende suhe areneb loomulikult, aga samas nii, et mõlemad on pidevalt huvitunud, mis saab edasi. Lisaks on nad mõlemad väga vabameelsed ka magamistoas ja valmis erinevate asjadega eksperimenteerima, mistõttu nende seksuaalne ja vaimne keemia on võrdväärselt kuum.

4. Vähk ja Kaljukits

Nii Vähk kui ka Kaljukits vajavad suhtes eelkõige stabiilsust ning neile kummalegi ei meeldi mängida mänge ega raisata oma aega kahtlaste partnerite peale, kes nende usaldust ei vääri. Suhtes soovib Vähk kaitsta oma sügavalt emotsionaalselt ja õrna südant, Kaljukits aga hoolib oma isiklikust ajast ja panusest, mis ta on valmis suhtesse andma, mistõttu mängude mängimine ei sobi neile kummalegi. Nad mõlemad ihaldavad pikaajalist suhet ja võtavad neid väga tõsiselt.

5. Lõvi ja Veevalaja

Lõvi on harjunud, et inimesed langevad kiiresti ja lihtsalt nende mõjuvõimu alla, aga kui nad kohtuvad Veevalajaga, kes eelistab liikuda suhtesse rahulikumas tempos, võib see esimest väga närvi ajada, aga samas ka intrigeeriv tunduda. Kui Lõvi aga Veevalaja südame võidab, avastavad nad mõlemad, et erinevused võivadki kaht inimest ühendada.

6. Neitsi ja Kalad

Kui Kalad ja Neitsi teineteisesse armuvad, tähendab see ka seda, et unistaja armus realisti. Seetõttu ei pruugi paista alguses, et nad sobivad omavahel, aga tegelikult võivad nad koos luua väga kauni tasakaalu. Seda seetõttu, et need mõlemad tähemärgid on valmis tegema kõike inimeste heaks, kellest nad hoolivad ja nad on valmis teineteise vaatenurki tundma õppima.

Lõppude lõpuks on sinu jaoks õige partner keegi, kes toob sinus välja su parimad küljed ning tõestab sulle, et teda võib usaldada ja armastada. Ja kui nad toovad su ellu samal ajal ka pisut tasakaalu, on see ju veelgi parem.

Allikas: elite daily