Numeroloogial on olemas täpne seletus, miks mõned inimesed vaatavad igapäevaselt kella hommikul täpselt siis, kui see on 11.11. Selleks, et teada saada, mida 11 sümboliseerib, tuleb see number kõigepealt lammutada numbriks 1.

Number 1 tähendab numeroloogias muutumist ja kasvamist. See number pakub meile tasakaalu ja aitab meil püsti tõusta ka kõige sügavamast august, mis elu vahel inimestele ette söödab.

Kui sa näed seda kellaaega nii tihti, et see jääb sulle juba meelde, on need numbrid sinu ees põhjusega. Sinu vaimne teejuht üritab sulle midagi näidata. See võib olla meeldetuletus, mis üritab sind panna mõistma, kui kaugele sa oled oma arenguga jõudnud ja et sa hakkad vaikselt päriselt ärkama. Mida rohkem edasi sa oma elus liigud ja oma vaimsele arengule pühendud, seda rohkem hakkad sa neid numbreid ja just sellist kellaaega nägema.

Number 11 sümboliseerib inspiratsooni ja valgustatust. Inimeste missiooniks, kelle elutee number on 11, on teiste inimeste valgustamine, nende aitamine ja õigele teele juhtimine. Küll aga peaksid nad olema rohkem kannatlikud ja mõistma, et nende suurte unistuste täitumine võtab aega.

Allikas: Awarenessact