1. Punaste juustega inimesed on enamasti lõbusa iseloomuga

Isegi kui punane ei ole su loomulik juuksevärv, näitab see, et sa oled lõbus ja tore inimene. Sa ei kannata absoluutselt niisama passimist, vihkad igavust ja eelistad asju võimalikult murevabana hoida. Suhetes on punapäised inimesed tujukad, muudavad tihti meelt ja võivad isegi tõelise draamakuninganna tiitli saada.

2. Lokkis juuksed = soe süda

Lokkis juustega inimesed on lahked, sooja südamega ja armsad. Põnev on see, et sageli kipuvad nad asju palju kiiremini ära tegema kui teised. Neil on “tule iseloom“ — nad on head juhid, kirglikud, intuitiivsed ja väljapoole elavad. Siiski on neil puudus püsivusest.

3. Lopsakate ja laineliste juustega inimesed on loovad

Paksude ja laineliste juustega inimesed on tõelised energiapommid. Samuti on nad üliemotsionaalsed, seega tuleb ka nendega natuke ettevaatlik olla. Mõtle enne, kui nende üle nalja teed. Üheks olulisemaks asjaks on vabadus — nii vajavadki need inimesed kindlasti aega, mil olla segamatult omaette.

4. Paksud juuksed käivad käsikäes tugeva tahtejõuga

Sama saab öelda ka nende kohta, kellel on paksud kulmud. Tihedad ja terved juuksed tähendavad tugevat tahtejõudu, kuid samuti jäärapäisust. Samuti on nendel inimestel võrdlemisi madal libiido.

5. Need, kes oma sirgeid juukseid lokki keeravad..

.. otsivad oma ellu rohkem lõbustusi. Täpselt nii nagu su keha annab sulle isudega märku erinevate asjade puudusest, näitab ka juuste lokkikeeramise soov seda, et soovid oma ellu rohkem särtsu tuua.

6. Ja need, kes oma lokkis juukseid sirgendavad..

.. teavad, et nende elu on natuke liiga kaootiline ja neil on vaja maha rahuneda. Hiina meditsiini kohaselt proovib iga süsteem tasakaalu poole liikuda. Seega — sirgendades juukseid annad sa endale justkui annuse rahulikkust juurde.

7. Keskmise pikkusega ja vähest viimistlemist vajav soeng

Kui sa oled üks neist, kelle juuksehooldusrutiini hulka kuulub vaid peapesu, mille järel kohe uksest välja tormata võib, siis on see punkt just sulle. Sa oled loomult mõtlik ja kaalutlev, hindad loogikat. Samas lähed sa üsna kergesti närvi ja oled kannatamatu. Kui sul on pikad juuksed, kuid lähtud samast loogikast — pessu ja uksest välja — siis oled romantiline ja loominguline. Poisipeaga naiste puhul tähendab see aga seda, et nad ei viitsi väga palju millegi pärast muretseda.

8. Igapäevaselt väga sätitud soeng

Kui sa kulutad igal hommikul enda soengu sättimisele väga palju aega, siis oled ilmselt liigagi enesekriitiline. Üleüldises elus muretsed liialt pisidetailide pärast. Või oled tõeline draamakuninganna.

9. Boheemlasliku patsi kandjad

Lohakas pats ühele küljele ja valmis! Sellised inimesed panevad enda vajadused teiste omadest kindlasti tahapoole, eriti kui need puudutavad lähedasi.

10. Kiilakad

Oled sa siis kiilakas valikuliselt või mitte, tähendab see, et oled superromantiline. Sa oled suur armastaja ja sul on soe süda. Su iseloom on särav ja sa naudid flirtimist.

Allikas: Redbook Magazine