Neljaleheline ristikhein

Kui sa peaksid juhuslikult leidma neljalehelise ristikheina, siis tähendab see seda, et peagi naeratab sulle, sest sellist nähtust ei kohta just iga päev. Legendi järgi leidis Eeva kõige esimese ristikheina Eedeni aias. Seda ristikheina hakati kasutama võlujookide valmistamiseks.

Neljaleheline ristikhein ei too mitte ainult jõukust ja tervist, vaid ka armastust. Libistades neljalehelise ristikheina sõbra taskusse, olete te seotud kogu eluks!

Vikerkaar

Paljude inimeste jaoks on vikerkaar sild maa ja taeva, elavate ja surnute vahel. See seitsmevärviline lint, mille igas otsas on kullast kangid, on rahu-, harmoonia- ja lootuse sümboliks.

Nähes vikerkaart taevas, saadab ta sõnumi, et sa pead uskuma kindlalt sellesse, et su unistused täituvad.

Hobuseraud

Igas kultuuris on oma loom, mida austatakse ja millest lugu peetakse, sageli isegi peetakse seda pühaks. Traditsiooni järgi sümboliseerib hobuseraud usaldusväärsust ja kindlust. Hobuserauale omistatakse imelisi võimeid, mis aitavad eemale tõrjuda kõik halva.

Sellepärast peetaksegi hobuserauda õnnetoovaks esemeks, mis kaitseb ja tõrjub eemale kõik takistused.

Jänesekäpp

Antiikajal seostati jäneseid viljakuse, entusiasmi ja seksuaalsusega, tänu nende märkimisväärsele paljunemisele.

Vanasti kasutati jänesekäppa nõidade eemale peletamiseks, tänapäeval aga seostatakse seda õnne ja headusega.

Lepatriinu

Lepatriinu ei tee halba ning on ilus, lisaks sellele toob ta head õnne. Usutakse, et kui lepatriinu sõrme peale peaks lendama, siis võid sa midagi soovida ja sinu soov täitub järgmiste nädalate jooksul.

Lepatriinu täppide arv aga viitab järgmiste kuude arvule, mil õnn sind saadab.

Allikas: Kodused Lood