1. Kasuta puudrit alati pärast kreemi. Kuival nahal muudab puuder poorid ja ebatasasused pigem nähtavamaks ja õlisel nahal ei kesta puuder eriti kaua.

2. Kui valid toone, siis tea, et erksad värvid juhivad nahavigadele rohkem tähelepanu.

3. Silmalaineri lisamine silma sisenurkadesse ei muuda silmi suuremaks. Vastupidi — see muudab silmad väiksemaks ja tuhmimaks.

4. Ära pane kreemjat põsepuna puudri peale.

5. Huulepliiats ei tohiks kunagi olla tumedam kui huulepulk.

6. Ära vali lauvärvi oma silmavärvi järgi.

Milline lauvärv sulle siis sobib? Kontrastsed värvid panevad silmad särama. Kui sul on sinised silmad, siis vali tumepruunid toonid. Roheliste silmadega naistele sobivad roosakad toonid ja pruunid silmad toob kõige paremini esile lillakas värv.

7. Väldi rohelisi toone, kui su silmad on väsinud.

8. Üks kiht huuleläiget on kaunis. Neli kihti on kleepuv ja odav.

9. Puhasta ja niisuta oma nahka enne meigi pealekandmist. Kuival või rasusel nahal ei jaotu jumestuskreem ühtlaselt, põsepuna jääb laiguliselt ja meik ei püsi eriti kaua peal.

10. Ja mis on suurim meigiaps? Valet tooni jumestuskreem! Sul võib olla veatu näonahk ja meigi pealekandmise tehnika, kuid valet tooni meigipõhi nullib selle ära.

Kuidas siis valida õiget jumestuskreemi? Võta 3 tooni: see, mida pead ise endale sobivaimaks, toon heledam ja toon tumedam. Kanna kõiki meigivabale näole, nii et sa hajutaksid selle põsest kaelani. See toon, mis sulandub nii ühtlaselt, et praktiliselt haihtub ongi sulle sobivaim.

Allikas: totalbeauty.com