1. Liiga palju nahka

Kui pisut dekoltee paljastamist on pigem positiivne, siis ei maksa asjaga kindlasti üle piiri minna. Jäta ikka midagi järgmiseks korraks ka!

2. Paabulind

Saamamoodi nagu dekoltee avarus, tuleks kontrolli all hoida ka meigi kogust, mida enne uksest välja astumist endale näkku paned. Liigne mukkimine ei jäta sinust head muljet, vähem on rohkem.

3. Ebamugavad kingad

Loomulikult ei tähenda see seda, et peaksid jalga panema tossud või tennised. Oluline on see, et sul oleks mugav. Muidu tunneb su kaaslane end terve õhtu süüdi, kui tantsima või jalutama lähete.

4. Suureks jäänud rõivad

Kõik, mis kogemata seljast ära kukkuda või libiseda võib, jäägu koju! Sa ju ei taha end panna piinlikusse olukorda?

5. Ampiirlõikega kleit

Miks? Sest millegipärast arvavad mehed, et need on ainult rasedatele mõeldud.

6. Liiga karjuvad riided

Latekspüksid, neoonvärvides pluusid ja kõik muu sarnane on kostüümipeole sobilik. Mujale mitte.

7. Teksad ja T-särk

Kui teie kohtingu sisuks ei ole rabas matkamine, siis võiksid ikka väheke rohkem vaeva näha. Teksad ja T-särk karjuvad liigse mugavuse järgi.

8. Kõik peitu!

Olgugi, et dekoltee avarus ja seeliku pikkus võiksid normaalsuse piiresse jääda, ei tähenda see seda, et sa end nunnaks riietama peaksid. Kui sa just ei soovi, et su kohtingukaaslane terve õhtu mõtleks, et sul midagi varjata vaja on.

9. Lõhnakuusk

Parfüüm olgu su partneri jaoks ainult õrnalt aimatav. Ära lõhnasta end liialt, nii võid ainult oma kaaslase ninas liigset ärritust tekitada.

10. Plätud

Jah, see on aktsepteeritav siis, kui te olete spaas. Muidu peaksid need jalanõud KOHE kappi tagasi viskama!

Allikas: iDiva