1. Ole sina ise

Paljud pelgavad iseennast ning peidavad oma tõelise olemuse paksu meigikihi alla, et siis justkui kedagi teist kehastada. Kahjuks paistab selline rollimäng aga kaugele ning inimestele jääb mulje, et teda ei saa usaldada. Pole mingit põhjust end kosmeetika taha ära peita. Lihtsam ja loomulikum on leppida sellega, kes sa oled ja aktsepteerida, et ka sul on vead nagu kõigil teistel. Sisemine enesekindlus kiirgab kaugele ning on palju seksikam ja kütkestavam kui jumestuskreemikiht!

2. Mõtle, mida ütled

Rääkimine hõbe, vaikimine kuld. Tead ju seda?! Räägi ainult siis, kui sul tõesti on midagi öelda. Tühi loba on tüütu ja mõttetu.

3. Kuula!

Sinu mure ei saa kunagi olla suurem kui su kaaslase oma. Kui sulle tullakse midagi kurtma või sinu õla najale nutma, ära võta seda võimalusena oma probleeme lahkama hakata, vaid kuula kaaslane siira huvi ja avatud südamega ära ja ole temale toeks! Head kuulajad on alati väga hinnas!

4. Naera

Naer on kõige siiram heaolu ja hea tuju väljendus ja mis peamine — see nakatab ka teisi! Positiivsed ja heatujulised inimesed on alati ilusad.

5. Naerata

Kõige lihtsam viis oma ilu välja näidata on naeratus. Naerata vastutulijatele, kassapidajale, kolleegidele, ülemusele ja pereliikmetele ja tee seda nii tihti kui võimalik.

6. Kõnni pea püsti

Inimesed, kes kõnnivad sirge seljaga ning hoiavad pead julgelt püsti on palju atraktiivsemad ja usaldusväärsemad kui need, kes kõndides kössitavad ja asfalti põrnitsevad.

7. Vaata silma

Inimesed, kes ei julge teistele silma vaadata, näitavad oma alaväärsuskompleksi ning see ei saa kohe kuidagi ilusa või kenana välja paista. Silmavaade on julge, enesekindel ning õigel ajal ja õiges kohas ka seksikas ja erutav, nii et ära pelga seda!

8. Ära virise ega vingu

Vingatsitega ei taha keegi koos olla. Neil, kellel on alati kõik halvasti ja kes pole kunagi millegagi rahul, tekivad kurjusekortsud, nad vananevad kiiresti ja mis peamine — neil ei ole sõpru. Sest sõbrad on läinud nende juurde, kes naeravad ja naeratavad.

9. Tunne end hästi

Naised, kes tunnevad end oma kehas hästi ning julgevad peeglisse vaadates tunnistada, et näevad head välja, saavad ohtralt tähelepanu ja komplimente!

10. Ole avatud kõigele uuele

Võta avasüli vastu kõik uued kogemused, teadmised ja suhted ning eelda neist ainult parimat. See tähendab ka seda, et kui sind vaevavad mingid tõsisemad probleemid, millest sa ise jagu pole saanud, ära pelga professonaalidelt abi otsida.

Allikas: Geniusbeauty