Pole nii palju survet
Kaunitelt ja edukatelt inimestelt oodatakse pidevalt midagi uut ja huvitavat — olles pisut tagasihoidlikum, saad tegeleda sellega, mida ise enim naudid.

Sul on arenguruumi
Oled nagu naine enne muutumismängu — kes teab, mis nende prillide ja juuksurit igatsevate juuste all peituda võib. Sul on lõputult võimalusi katsetada ja uusi asju proovida.

Kui sa end üles lööd, on kõik meeldivalt üllatunud
Nagu filmis, kui neiu jalutab trepist alla, et noormehega ballile minna — sa võid särada tööl, sõbrannadega kokku saades, kallimale üllatust tehes. Kes teab, ehk saad nii palju positiivseid emotsioone ja ilusaid komplimente, et hakkad igaspäevaselt veidi pingsamalt jälgima, kuidas end sättida ja riietada.

Su kallim armastab sind sellisena nagu sa oled
Ta ei armunud juuksepikenduste ja võltspäevitusega bimbosse, vaid sinusse! Su silmadesse, pehmesse nahka ja ilusatesse lokkidesse.

Sa võid süüa, mida tahad
Kui sul pole ideaalset figuuri, ei pea sa seda ka ideaalsena hoidma. Lihtne! Selle asemel võid süüa nii palju kooki kui süda lustib.

Teised naised ei põlga sind
Naine on üks õel ja kade olevus ja mida ta ka ei väidaks, suhtub ta enda kõrval olevasse kaunitari alati eelarvamuste ja kadedusega. Kui sa oma iluga massist ei eraldu, pole ka hirmu, et teised naised sinuga sõbruneda kardaksid — nad ei pelga siis, et nende mees sinu poole piiluma hakkab.

Võid muutuda märkamatuks
Meil kõigil on päevi, mil me ei taha ühegi tuttavaga kokku põrgata ja soovime olla omaette. Keegi ei taha kogu aeg tähelepanu keskpunktis olla ja keskpärase välimusega naised polegi seda.

Saad kanda, mida ise soovid
Sul pole n-ö signatuuresemeid või kapitäit seksikaid rõivaid, mis istuvad nagu valatult. Saad seetõttu lõputult eksperimenteerida ja uusi asju proovida, ilma et keegi sul silma peal hoiaks ja arvustama kukuks.

Sa ei saa kunagi midagi lihtsalt selle pärast, et sa näed hea välja
Rikas mees? Hea töökoht? Kui sa näed veatu välja, arvavad kõik, et õnn on sulle ilu tõttu lihtsalt sülle kukkunud ja sa ise pole selle nimel sõrmegi liigutanud.

Inimeste komplimendid on siirad
"Vau, sa oled nii ilus!" "Mulle nii meeldivad su juuksed." "Sul on ilusad silmad." Kõik need komplimendid on siirad ja mõeldud sulle, mitte su juukse- või ripsmepikendustele!

Allikas: thefrisky.com