1. Selleks, et ripsmeid värvides silmalaugudele jälgi ei jääks, kasuta plastmassist ühekordseks söömiseks mõeldud lusikat. Hoia seda silma peal, kumer osa väljaspool.

2. Paistes silmade vastu võitlemiseks võta toores kartul ja lõika ta pooleks. Aseta pooled silmadele ja hoia neid seal 10 minutit. Kartul rahustab ja alandab paistetust.

3. Kui tunned, et vajad näomaski, aga poodi minna ei jõua, siis leiad kodustest vahenditest tehtavaid näomaske siit!

4. Kui märkad tselluliidi saabumist, siis haara kohvi järgi! Kasuta kehakoorijana kohvipuru, see äratab su rakud samamoodi nagu tass kohvi sind hommikuti.

5. Juuksed kuivad? Kasuta majoneesi. Kanna majonees juustele ja lase mõjuda 20 minutit. Võid veel fööniga kuumust juurde anda, et protsessi veel tõhusamaks muuta.

6. Hoia oma küünelakke külmkapis. Liiga kõrgel temperatuuril hoiustamine ei mõju neile hästi.

7. Kui sul on pärast trenni nägu mitu tundi punane, siis aitab selle vastu antihistamiin. Võta tablett ja suurem punetus peaks kaduma.

8. Kui sa ostsid uued kingad ja kardad, et teatriõhtu võib tänu villidele rikututud saada, siis kanna probleemsetesse piirkondadesse vaseliini. See vähendab kingade hõõrdumist su naha vastu ja nii hoiad valu eemal.

9. Sädelusega küünelakkide eemaldamine võib olla tõeline õudusunenägu. Kata vatipadi küünelakieemaldajaga, pane see küüne peale ning mässi enda näpp fooliumi sisse. Kui viis minutit on möödas, siis libiseb sädelus maha täiesti iseenesest.

10. Pead kiirustama, aga küüned ei ole veel lakkimisest kuivad? Pane kausi sisse külma vett ja hoia oma näppe seal kolm minutit. Välja võttes on lakk kuivanud.

Allikas: Beauty High