1. Saa ühtlane päevitus

Määri enne isepäevituva kreemi pealekandmist oma küünarnukkidele ja põlveõndlatesse pisut vaseliini — jääb ühtlasem tulemus.

2. Pehmenda küünenahku

Kanna küünenahkadele enne küünte lakkimist vaseliini, nii ei riku kuiv nahk su ideaalset maniküüri ja vaseliiniga pehmendatud küünenahku on ka lihtsam tagasi lükata.

3. Pane parfüüm elama

Kanna kõrvade taha ja randmetele enne pisut vaseliini ja alles siis pihusta sinna parfüümi, nii püsib lõhn palju kauem peal.

4. Kasvata oma ripsmeid

Tee vatitikk vaseliiniga kokku ja võõpa oma ripsmejuured igal õhtul vaseliiniga üle — nii saad tugevamad ja pikemad ripsmed.

5. Silu juukseid

Kui su juuksed on n-ö karvased, siis võta hästi väike kogus vaseliini, hõõru käte vahel laiali ja patsuta need turritavad beebijuuksed siledaks. Aga jäta meelde, et see peaks olema soenguviimistluse viimane samm.

6. Niisuta väga kuiva ja karedat nahka

Miski ei niisuta paremini küünarnukke, karedaid käsi ja kuivavaid ning lõhenevaid huuli.

7. Eemalda meiki

Vaseliin eemaldab isegi veekindla meigi! Pane lihtsalt natuke vaseliini vatipadjale ja hakka pihta. Pärast eemalda vaseliinijäägid näovee või -toonikuga nahalt.

8. Koori huuli

Sega vaseliin suhkruga ja masseeri selle seguga õrnalt huuli, see eemaldab kõik surnud naharakud ja mustuse ning su huuled on pehmed ja siledad.

9. Rõhuta põsesarnu

Võta imeväike kogus vaseliini, hõõru sõrmede vahel laiali ja kanna põsesarnade alla — see annab näole terve ja noorusliku sära.

10. Kaitse juukseid värvides peanahka

Kanna vaseliini juustepiirile, et värv naha külge ei hakkaks, nii ei ole pärast juustepiiril mingit inetut ranti.

Allikas: Her Campus