Rotermanni Kehakeskuse salenemisspetsialisti Aime Kruusimaa soovitused salendavaks koduseks ravihoolduseks:

1. Söögiisu ja kehakaalu vähendava toimega UUDNE imeline DETOX TEEJOOK SLIMTRIM! Valida saab nelja erineva pikkuse Detox kuur vahel!

2. Natury DETOX SLIMMING BANDAAŽID! Uued innovatiivse lahendusega keharasvu põletavad bandaažid ehk mähised. Suurepärane lahendus kõhule, tuharatele või jalgadele tselluliiti vähendavaks, nahka trimmivaks ja liigset vedelikku väljutavaks ravihoolduseks kehale!

3. Kodune KUPUMASSAAŽ! Tselluliiti vähendava kupuga on imelihtne kodustes tingimustes tselluliiti vähendada või see sootuks kaotada. Kupuga saab masseerida kogu keha, näiteks: reisi, sääri, kõhtu, käevarsi, tuharaid, selga.

4. BODYTRIM ANTI CELLU TRIMMIV TSELLULIIDIRAVI! Suurepärane abivahend tselluliidiraviks kiire elutempoga, kus iganes te ei viibiks. Parim vahend saavutamaks sile ja trimmis nahk ka kodus olles. Soovitame kasutada koos tselluliidikreemiga!

5. BODYTRIM KAALUALANDAV RAVIAPARAAT! BodyTrim’i abiga saate langetada kaalu, vähendada tselluliiti ning treenida lihaseid kodus diivanil lesides. BodyTrim treening tugevdab lihaseid ja kiirendab  ainevahetust. Tulemuseks on mitmekülgne ja väga efektiivne treening. Innovaatilisus seisneb tema kiires toimes, mistõttu tulemusi on näha väga kiirelt!

Rotermanni Kehakeskuse SALENDAVA E-POE JÕULUKUU KINGITUSTESADU!

  • Kõigile ostu sooritanutele kingime 49 € Laser Liposaktsiooni kinkekaardi! 
  • Alates 60 € ostust kingime (Laser Liposaktsiooni ja Vacumshape) kinkekaardi Rotermanni Kehakeskusesse väärtuses 94 €! 

Pakkumine kehtib vaid SALENDAVAS E-POES 1.12-29.12.2014!

SALENDAV E-POOD www.pood.kehakeskus.ee

Jaga
Kommentaarid