1. Näomask šokolaadiga

    Võta kõige tavalisem tume šokolaad ja sulata see veevannis. Kui on sulanud siis lisa tunde järgi natukene baasõli (kookosõli, jojoba õli vms) ja masseeri see segu veel soojana näole ja lihtsalt naudi seda niisutavat ja hästi lõhnavat maski!

  2. Kakaoga vannipallid

    3dl söögisoodat, 1,5dl sidrunhapet, 0,5dl tärklist, 25grammi kakaovõid, 15ml kookosrasva, 10ml baasõli(nt.oliiviõli) ja 5ml šokolaadi aroomiõli + vormi kuhu sisse vannipallid panna (sobivad nt. Kinder suprise munad)

    Sega kuivained kokku ja lisa tilkhaaval sulatatud kakaovõi ja kookosrasv ning aroomiõli. Kõik, mis jääb tükki tuleb uhmerdada peeneks ja kohe kui segu hakkab kihisema tuleb hakata veelgi kiiremini segama. Tulemuseks peab olema pudrutaoline mass, mis hakkab käte vahel surudes kergelt kokku. Kui mass ei hakka kokku lisa natukene õli või kakaovõid. Mass surutakse vormi ja võetakse kuju saavutamisel kohe välja, seejärel lastakse ~24h kuivada ja kindlasti säilita kuivas kohas.

  3. Huulepalsam

    10 spl mesilasvaha, 10spl kakaovõid, 10spl baasõli, 1tl mett, 5-10 tilka šokolaadi maitseõli.

    Sulata vaha, õli ja kakaovõi veevannis, lisa mesi ja sega (vispelda) segu ühtlaseks, seejärel lisa maitseõli ja vala segu topsi ja pane külmikusse tahenema.

  4. Šokolaadi-mee kehakoorija

    Võta 10 grammi kakaopulbrit, 1 teelusikatäis mett, 5 grammi pruuni suhkrut ja 2 teelusikatäit mandlipiima.

    Sega need kõik kokku seni kuni saad pasta taolise segu, kanna see sõrmedega õrnalt näole ja kaelale, masseeri nahka 1-2 minutit. Lõpuks eemalda segu sooja veega, tulemuseks on pehme ja siidine nahk.

  5. Šokolaadi vannigeel

    1/2 tassi vett, 1 pakk maitsestama želatiini, ½ tassi õrna lõhnastamata šampooni ja 5-10 tilka šokolaadi aroomiõli.
    Kuumuta vesi keemiseni, lisa želatiin ja sega kuni lahustumiseni. Võta segu kuumuselt ja lisa vähehaaval šampooni seni kuni kõik on hästi segunenud, seejärel lisa aroomiõli. Vala segu puhtasse pudelisse ja kasutamiste vahepeal hoia segu külmikus. Õrna koorija saavutamiseks võid lisada kakaopulbrit.

  6. Šokolaadi vannitrühvlid

    30g kakaovõid, 10g kookosrasva, 25g kitsepiima- või jogurtipulbrit, 8g baasõli ja 5ml šokolaadi aroomiõli.

    Sulata kakaovõi ja kookosrasv pehmeks, lisa õli ja piimapulber ja sega kuni segu pakseneb, seejärel lisa aroomiõli ja vala segu vormidesse. Ilusa kuju saavutamiseks pista vannitrühvlid tahenema sügavkülma.

  7. Šokolaadine massaažiküünal

    Sojavaha(ei põleta nahka, ~115grammi küünla kohta), küünlataht, alust küünlale, baasõli ja šokolaadi aroomiõli

    Ühe küünla kohta mõõda 115grammi sojavaha ja 30 grammi baasõli(soovitan jojoba-, mandli- või avokaadoõli) ja sega need kaks omavahel ja sulata veevannis. Segule lisa umbes pool teelusikatäit aroomiõli ja sega korralikult läbi. Lase segul natukene maha jahtuda, seejärel aseta taht anumasse ja vala segu ning jäta küünal kuskile tahenema.

    Kasutamiseks pane küünal põlema ja segu hakkab sulama, seejärel kustuta küünal ja alles siis vala või võta sõrmedega soojenenud õli, seda saab kasutada massaažiõlina kuid võib kasutada ka soojendava kehaõlina.