Eesti esimese, 590 ruutmeetri suuruse Emporio Armani kaupluse avab Apranga Armani Grupiga sõlmitud fantsiisilepingu alusel. Samas hoones avab uksed ka 320 ruutmeetri suurune kauplus Nude, kust leiab riideid, jalanõusid ja ehteid maailma tuntud moebrändidelt D&G, GF Ferre, La Perla, Just Cavalli, Versace Jeans Couture, True religion, Dirk Bikkenbergs, 7 for all mankind ja Rock&Republic.

Apranga Grupi peadirektori Rimantas Perveneckase sõnul on luksuskaupade valik Tallinnas suhteliselt väike ning nii luksusbutiikide kui valdkonna konkurentide tase jääb Riia ja Vilniuse omadele alla. “Apranga Grupp usub, et avatavaid butiike Emporio Armani ja Nude saadab edu ning loodame, et see toob kaasa ka suuremaid investeeringuid luksuskaupade turu arengusse,” kommenteeris Perveneckas.

Apranga avas oma esimese Emporio Armani butiigi 2004. aasta augustis Riias ning see oli ka esimene samalaadne kauplus Ida-Euroopas. Poole aasta pärast avas uksed Vilniuse Emporio Armani butiik.

Eestis avas Apranga Grupp esimese kaupluse 2004. aasta augustis, kui Viru keskuses tegi uksed lahti Zara. Järgmisel kahel aastal plaanib Apranga avada Eestis kümme uut kõrgekvaliteedilist kauplust, et tõusta ka Eestis moeäri turuliidriks.