Kui sa ei teeks moodi, siis mida?


Oleksin matemaatika õpetaja. Muideks, mul ongi plaanis Pedasse matemaatikat õppima minna. Ma ei viitsiks elu lõpuni ainult moega tegelda.


Aga miks sa üldse moodi teed?


Mina saattusin moe otsa suhteliselt juhuslikke radu pidi kokku. Õppisin Tallinna 32. Keskkoolis, kus korraldati neidsamu moeshowsid, millest SuperNoova on väljakasvanud. Leidsin, et miks mina ei võiks moodi teha? Mis seal keerulist on? Ei olegi midagi keerulist.













Trendid?


Ma ei usu, et minust võiks kunagi trendiLOOJA saada. Kui teed mingeid kommertslikke asju, siis paratamatult tuleb trendidega kuigivõrd arvestada.

Eelmisel aaastal uurisin läbi neti, mis värve Pantone on ennustanud. Ikka suhteliselt palju on ettemääratud. Seal ei ole värve (tasuta variandis) on värvikoodid ja kirjeldused. Kui pisut rohkem algteadmisi oleks, siis oleks täiesti võimalik need koodid "lahti muukida".

Globaalset moeinfot ma põhiliselt netist võtangi, FTV-d ma ei vaata.

Igasugune info aitab loomingule tohutult kaasa, mitte ei sega.
















Lemmikdisainerid?
D2 ehk D Squared on täielikud lemmikud- nad on vist vennad, olen Fashion Live´ist ainult kolme nende kollektsiooni näinud ja neil on ainult üks pood. Milanos. Tõsiselt head meeste riided.

Veel? Alexander McQueen ja Tom Fonda.