Artistry uut Bangkoki teemalist meigikollektsiooni ning loodusest inspireeritud näomaske tutvustanud üritusel rääkis Ella Beauté salongi kosmeetik Inga Raa, et kõige olulisemaks nõuandeks on reisil nahka mitte üllatada. „Reisielu on juba olemuselt natuke teistsuguse graafiku ja uneaegadega kui tavaelu ning kui sellele lisada veel teine kliima ja eristuv toit, siis on organism niigi kergelt šokis,” selgitas Raa. “Seega tuleks pakkuda nahale minimaalselt üllatusi ja erinevalt levinud praktikale pole reisil olles mõistlik katsetada uusi kreemitestreid, seda võiks teha pigem kodus. Reisile minnes võiks pakkida nahale tuttav kreem, seerum, mask ja puhastusvahend väikestesse konteineritesse, unustada ei tohiks ka päikesekaitset,” lisas Raa.

Pikema lennureisi ajal soovitab kosmeetik jätta näonaha puhtaks ning seda mitte koormata jumestuskreemi või päikesepuudriga, mis ei lase nahal vabalt hingata ning mis loob soodsa pinnase punnide ja vistrike tekkimiseks. Reisiks meigikotti komplekteerides võiks sinna valida võimalikult universaalsed ning soovitavalt mitmeotstarbelised meigitooted.

„Meigikoti sisu sõltub sihtkohast ja aastaajast. Päikese- ja suusareisile minnes peab kaasas olemas kõrge kaitsefaktoriga näokreem, mõlemal puhul tuleb kasuks ka niisutav päevakreem. Alati tuleb kasuks hüalüroonsprei, mis annab nahale vajaliku niiskuse ja sära,” rääkis Raa. Kosmeetiku sõnul tasub alustada naha ettevalmistusega reisiks juba kodus. “Päev enne lendu tasub turgutada oma nahka erinevate niisutavate ja koorivate maskidega, millele võiks järgneda korralik 8-tunnine ööuni,“ lisas Raa.