Et ootaja aeg poleks liiga pikk, on Moekuulutaja koostööpartnerid kokku pannud vinge kingikoti, mille võitmiseks tuleb vastata väga lihtsale küsimusele: millised on sinu parimad ilunipid, mis aitavad säravalt kevadele vastu sammuda. Saada oma nipid naistekas@delfi.ee ja kirjuta kindlasti märksõnaks MOEKUULUTAJA. Auhinnavõitja loosime ja kuulutame välja reedel, 10. märtsil! Parimad nipid avaldame ka Naistekas.

Auhinnakott sisaldab:

1 — sussid ja kosmeetikakott WOMEN’SECRETILT
2 — 30-eurone Partner kinkekaart KAUBAMAJALT
3 — 2X5 € kinkekaart JARDIN LILLEDELT
4 — mini-kosmeetikakott SAVE MY BAG’ILT
5 — lõhnaseep STENDERSILT
6 — meigipintslid ja huuleläige MORGANILT
7 — false lash epic ripsmetušš MAX FACTORILT
8 — sokid MONTONILT
9 — kaelakee ja kõrvarõngad CORTEFIELILT
10 — raamat „Oskar ja asjad“ APOLLOLT
11 — Ajakiri Moekuulutaja ja Tartu Kaubamaja pastakas

Moekuulutaja toimub reedest pühapäevani, 10.-12. märtsil. Sel korral valivad lavale moodsaimaid trende stilistid Ženja Fokin, Johanna Eenma, Karis Kuusk ja Piret Vapajeva ning muusikaelamusi pakuvad Tanja-Mihhailova-Saar ning Mikk Saar, Sandra ja Jalmar Vabarna ning ansambel Beyond Beyond.

Laupäeva muudab eriliseks lummav pruutkleitide etendus, kus esitletakse kodumaiste disainerite Pohjanheimo, Hanna Korsari, Liina Steini, Oksana Tanditi, Piret Ilvese ja Pits by Triin Isaku loomingut.

Pühapäev on keskus laste päralt. Laval on väikesed modellid, kes esitlevad Kaubamaja laste kevadrõivaid ning erinevate Eesti lastemoe disainerite värskeid kollektsioone. II korrusel on avatud kodumaise ja Skandinaavia disaini pop-up poed, kust leiab tooteid nii kodu kaunistamiseks kui ka selga panemiseks.

Ürituse täpse ajakava leiad SIIT!