Kirjuta meile, milliste kriteeriumite järgi sina omale kosmeetikatooteid valid. Kas pöörad tähelepanu koostisosadele, valmistusviisile, jälgid, kas toodet on testitud loomadel? Püüad sa eelistada tooteid, milles on kasutatud puhtaid koostisaineid ning mis on toodetud keskkonnasäästlikult? Või valid riiulilt kreemi hinna järgi? Võid meile rääkida ka oma lemmiktoodetest ja sellest, millega just need tooted on sinu südame võitnud.

Kirjutajate vahel loosime välja Oriflame`i uue sarja Ecobeauty kinkekomplekti, mis koosneb siluvast päevakreemist, siluvast öökreemist ning silmaümbruskreemist. Kirju ootame aadressile naistekas@delfi.ee 16. aprillini, õhtul kuulutame välja võitja. 

Ecobeauty on globaalselt esimene ilubränd, kes teeb koostööd nelja sõltumatu organisatsiooniga. EcoBeauty koostööpartneriteks on FAIRTRADE, ECOCERT, VEGAN SOCIETY ja FSC, mis kindlustab, et Ecobeauty on eetiline, keskkonnasõbralik ning sisaldab minimaalselt 95% naturaalseid koostisaineid.

Kõik Ecobeauty tooted on rikkaliku ja toitva koostisega, kuid kerge tekstuuriga ja nii sobivad need igale nahatüübile ja vanusele.
Siluvad päeva- ja öökreem on kergelt lõhnastatud naturaalsete koostisainetega, mis on Ecocert'i poolt kinnitatud.
Ükski Ecobeauty toode EI SISALDA parabeene, silikoone, mineraalõlisid, sünteetilisi lõhnaaineid ega loomseid koostisaineid.
Tooted on dermatoloogiliselt testitud. Mitmetoimeline antioksüdatiivne Ecobeauty nahahooldus sisaldab innovaatilist Natural Pro-BlendTM tehnoloogiat, mis töötab sünergias, et kaitsta ja tugevdada ning hellitada Sinu nahka.