Tegemist on helge ja naiseliku suverõivaste kollektsiooniga, mis on suunatud elurõõmsale ja ilu väärtustavale naisele, kes teab, et maailm on loodud nautlemiseks — seda sümboliseeribki roosiaed, mis on kollektsiooni keskseks kujundiks.

Kollektsioon pakub saabuvaks pidude hooajaks põnevat avastamist nii malbetele naistele kui ka julge stiili austajatele. Erikollektsiooni tootevalikusse kuulub viis kleiti, kolm seelikut ning alusseelik ja neli erivärvilist toppi. Samuti ei puudu ka aksessuaarid siidsallide ja roosiprosside näol, mis aitavad luua eriilmelisi naiselikult kütkestavaid rõivakomplekte.

Värvigammas domineerivad lisaks energilistele õietoonidele elujõulised rohelised lehe- ja varretoonid ning ihuvärvi tasakaalustav beež . Disainidele lisavad unikaalsust Bastioni disainerite loodud digitaalsed printmustrid.

Erikollektsioon jõuab müügile täna Bastioni kauplustesse kõikjal Eestis.

Täna Rocca Al Mare keskuse Bastioni kaupluses toimuval kollektsiooni esitlusel astuvad kõrvuti professionaalsete modellidega moelavale ka spetsiaalselt selle kollektsiooni modellide leidmiseks korraldatud modellikonkursi kolm finalisti ning naine, kelle hääletasid oma lemmikmodelliks Õhtulehe lugejad.