Aastate jooksul on muusikud loonud endale maine meestest, kes magavad iga naisega. Väga lihtne on neid hukka mõista, aga tegelikult ei saa neid milleski süüdistada — olen igapäevaelus neist pidevalt ümbritsetud.

Muusikute andekus loob nende ümber teatud aura, mis ajab naised meeltesegadusse. Mehed on nädalate ja kuude kaupa kodust eemal, üksikud ning tegelikult kõigest inimesed. Loomulikult suudavad mõned oma sisemist munka usaldada, kui nad kaasadest eemal on, aga see on raske nii neile kui ka nende partneritele. Nõuab tugevat iseloomu suudelda oma kallimat hüvastijätuks ja saata ta tuurile, kus mees on ümbritsetud ilusatest naistest, ilma et jälgida seejärel igat ta liigutust või tätoveerida oma pilti tema peenisele.

Mina isiklikult selle probleemi all eriti ei kannata — käin väljas ainult heade kuttidega. Tegin juba varakult endale selgeks, mis mulle enda juures meeldib ja mis on see, mis eristab mind teistest naistest ning paneb meest ära ütlema näljastele fännidele, sest ta teab, et võib mu kaotada.

Sain üsna kiirelt aru, et tegemist pole minu välimusega. Üles kasvades ei saanud ma üksnes oma välimuse peale loota, mis andis mulle võimaluse tegeleda enda arendamisega. Jah, stringide, peitepulga, kontuurimise, ripsmetuši, laineri, rinnahoidja, huulepulga, salendavate pükste ja kõrgete kontsadega näen hea välja. Aga kas see ei käi meie kõigi kohta? Ma ei ole supermodell. Ka mina võdisen ja näen ärgates välja nagu uppunud kukk.

Aga tegelikult pole asi üldse selles, et ma oleksin kole, vaid et välimus ei peaks olema kõige tähtsam. Kui tunned, et vaid see muudab su eriliseks, oled omadega purgis. Pole vahet, kui kuum sa oled, alati on kuskil keegi, kes on sinust seksikam. Pealegi, välimus muutub ja tuhmub. Paksu meigikihi ning opereeritud väljanägemisega naised olid kunagi tüdrukud, kes arvasid, et just välimus on see, millele nad võlgnevad oma saavutused ja praeguse abikaasa.

Loe edasi novembrikuu Cosmopolitanist…