Tänaseks on turule tulnud kosmeetika, mis võimaldab säilitada naha noorust ilma radikaalse sekkumiseta. Iisraeli firma „DeSheli” esitleb professionaalseid tooteid koduseks kasutamiseks ning muudab enda eest hoolitsemise tõeliseks naudinguks.

„DeSheli” kaubamärk loodi 2008. aastal, turule jõudis see 2010. aastal ning tänaseks on see saavutanud liidripositsiooni. Ettevõttel on avatud üle 200 esinduse üle maailma ja kavas on esinduste arvu veelgi suurendada.

„DeSheli” kaubamärgi all olevat kosmeetikat toodetakse looduslike ja innovatiivsete komponentide põhjal Iisraeli suurimates tehastes: „Hlavin Industries” ja „E.L. Erman Cosmetics Production Company Ltd”. Kõik toodetes kasutatavad koostisosad on sertifitseeritud Venemaal ja ka mujal.

Vahendid hoolitsevad õrnalt naha ja juuste eest, aitavad võidelda defektidega ning eemaldavad paljude levinud probleemide põhjuseid. Neid põhjuseid ei ole vähe — näiteks stress, vale toitumine, pingeline töögraafik, väliskeskkonna negatiivsed mõjud. Igaüks on vähemalt üks kord elus kokku puutunud selliste probleemidega nagu laienenud poorid, akne, miimilised ja vanusest tingitud kortsukesed. Nendega on võimalik võidelda ja seda tuleks ka teha! „DeSheli” kosmeetilised vahendid kõrvaldavad probleemide tekkimise põhjused, omavad silmnähtavalt noorendavat mõju ning mis peamine — neid võib kasutada kodus, enda jaoks kõige sobivamal ajal.

„DeSheli” on üks esimesi ettevõtteid maailmas, kes pakub kõiki vajalikke hooldusvahendeid ühes komplektis. „DeSheli” kosmeetikud on välja töötanud täisväärtuslikud hooldusprogrammid, mis võimaldavad saavutada positiivseid tulemusi sõltumata kliendil esinevatest probleemidest. Lisaks võivad kliendid kõikehõlmava hooldusprogrammi raames „DeSheli” ilukeskustes tasuta spetsialistidega konsulteerida, jälgida positiivsete muutuste dünaamikat ja korrigeerida toodete kasutamist.

Esimene näo hooldamiseks mõeldud komplekt „Crystal Youth Anti Age” on tõeline läbimurre kosmeetika valdkonnas. „Crystal Youth Anti Age” sarja tooted sisaldavad nii Surnumere mineraale kui ka teisi looduslikke koostisosi: taimseid ekstrakte, looduslikke õlisid ja innovatiivseid komponente, mis noorendavad nahka rakkude tasandil. Nad mõjuvad hetkega, taastades naha sileduse, tervise ja loomuliku ilu.

Uued „Diamond Treasures” tootesarjad juustele, kehale ja meestele sisaldavad peamise koostisosana FYTOTIGHtm kompleksi, mis on mitmeaastaste laboratoorsete uuringute tulemus ning millel pole maailmas analoogi.

FYTOTIGHtm — ainulaadne bioloogiline kokteil, mis koosneb antioksüdantidest: argaania- ja õunapuu võrse tüvirakkudest, alpi roosi lehtedest, viinamarja seemnetest, peptiidist „Anti Age Hondecare” ning puhtaimast briljandi mikropuudrist. Täiendavate komponentidena kasutatakse Surnumere mineraale, looduslikke õlisid (shea, jojoba, oliivi ja kibuvitsa seemnetest), flavonoide ja mesilasvaha.

Kliiniliste testide tulemuste kohaselt, milles osales 200 naist vanuses 25 kuni 65 eluaastat, suurendab kõigest nelja nädalane toodete kasutamine niiskuse näitajaid 54%, pigmendilaigud vähenevad 70%, naha tekstuur pinguldub 84% ja paraneb märgatavalt 95%, kortsukeste hulk väheneb 93%.

Põhjalikku hooldust vajab lisaks näonahale ka keha nahk. „DeSheli” on välja töötanud innovatiivse tootesarja kehale „Diamond Treasures Skin Glory”. Sarja tooted viivad välja toksiine, niisutavad ja küllastavad nahka toitainetega, stimuleerivad rakkude taastumist ja metabolismi, kaitsevad DNA-d vabade radikaalide mõju eest, taastavad naha sileduse ja loomuliku tooni.

Juuste ja peanaha hooldamiseks mõeldud toodete komplekt „Diamond Treasures Brilliant Hair” sisaldab lisaks FYTOTIGHtm kompleksile Surnumere mineraale, keramiide, lipiide, aminohappeid, nisuproteiine, hõlmikpuu eliksiiri, looduslikke õlisid ja ekstrakte. See lahendab kõik nõrgenenud juustega seotud probleemid: väljalangemine, katkevad juuksed, katkised otsad, kuivus, läike puudumine, vananemine.

„DeSheli” ettevõte on pööranud tähelepanu ka meestele. Hiljuti toodi turule meestele mõeldud juuste ja naha hoolduskomplekt „Diamond Treasures Men Gear Private Arsenal”. Selle koostisesse kuuluvad Rooma kummeli, teepuu lehtede, granaatõuna, punase päevakübara, jojoba seemnete ja nisuproteiinide ekstraktid, mis kõrvaldavad nahaärritusi ja miimilisi kortse ning niisutavad nahka. Tänu kõrgele vitamiinide sisaldusele, reguleerivad vahendid lümfiringe tegevust, eemaldavad koheselt tumedad ringid silmade alt ning parandavad näonaha tooni. Aloe vera mahl tagab mugava raseerimise, muudab naha pehmeks ja kõrvaldab ärritusi. Juuksehooldustooted sisaldavad enda koostises ingveri ja ženšenni juuri ning rosmariini lehti, mis võitlevad juuste väljalangemisega, ennetavad katkemist ning muudavad juuksed säravaks ja elujõuliseks.

„DeSheli” vahendite komplekti kasutamisel on tulemused näha juba peale esimest kasutuskorda ning nende mõju kestab pikka aega. See on võimalik, sest toodete komponentide koosmõju loob sünergilise ja noorendava efekti.

„DeSheli” kosmeetika — imeline ilu kokteil, mis annab tõeliselt häid tulemusi, mistõttu ei jäta see ükskõikseks isegi kõige nõudlikumad kaunima sugupoole esindajad.

Vaata lisaks: http://www.desheli.ee

Jaga
Kommentaarid