Valmista oma nahk raseerimiseks ette

Naha koorimine on naiste jaoks tavapärane, sageli unustatakse seejuures aga ära kaenlaalused. Just selle piirkonna õrn koorimine lihtsustab igapäevast raseerimisprotseduuri ja vähendab ärritunud naha riski. Enne raseerima asumist võiks mõnda aega sooja dušši nautida, kuna see pehmendab karvu ja muudab nende eemaldamise mugavamaks.

Raseeri õigesti

Õigete tehnikate kasutamine ennetab sissekasvanud karvade tekkimist ning raseerimisjärgset naha ärritust. Karvad võivad kasvada erinevatest suundadest, mistõttu peab raseerijat kasutades seda arvestama ja tegutsema erinevate nurkade alt. Oluline on ka žiletitera vahetada nii pea kui see on kaotanud oma efektiivsuse.

Ära unusta niisutamist

Raseerimise ja deodorandi koosmõjul võib õrn kaenlaaluse nahk kergesti kuivaks muutuda, seega ära unusta niisutamist. Kui kaenlaaluste kreemitamine tekitab sinus ebamugavust, vali sellised deodorandid, mis juba sisaldavad niisutavat kreemi.

Kasuta päikesekaitset ka kaenlaalusel nahal

Päikesekreemi kasutamine on eriti oluline suvel ning kasutades kreemi teistel kehapiirkondadel ei tohiks unustada ka kaenlaaluseid, mille õrn nahk on päikesepõletusele eriti vastuvõtlik.

Seljata tumedad kaenlaalused

Paljud naised puutuvad kokku tumedate kaenlaaluste probleemiga, mis võib jätta hoolitsemata mulje. Tumedate kaenlaaluste tekkeks on kaks põhjust: karva juured paistavad läbi naha või on raseerimine põhjustanud ärrituse, tekitades tumedama surnud naha kihi. Probleemi lahendamiseks võib raseerimise asemel proovida vahatamist.