Kombineeri omavahel musta ja tumesinist: olgu su valikuks kas tumesinised püksid ja must pluus või vastupidi, igal juhul mõjuvad need kaks värvi esiteks väga šikina ja teiseks teevad nad sind visuaalselt mitu sentimeetrit saledamaks.

Leia värvikombinatsioonid, mis keha kauniks muudavad: kui plaanid kleidiostu, siis otsi moekaid värve ning lõikeid. Näiteks võta eeskuju Jane Fondast, kelle kleit tema figuuri veelgi kaunimaks ja naiselikumaks muudab — isegi kui tema keha oleks kui sirge pulk, tunduks vaatajale, et tegemist on tõelise liivakellafiguuriga.

Kasuta vööd: kõige lihtsam viis endale hetkega peenike piht tekitada, on vöö kasutamine. Olgu sul seljas kleit, pintsak või seelik ja pluus — tõmba piha ümber kaunis vöö ning oledki hetkega saledam.

Kanna kõrge vöökohaga pükse: see on stiil, mis tõmbab hetkega su piha visuaalselt kokku ning muudab jalad pikemaks. Ole sa lühikest või pikka kasvu — kõrge vöökohaga püksid tõttavad igal juhul appi.

Ülevalt ümber, alt laienev: põlvedeni ulatuv lihtsa lõikega kleit, mis hoiab ülevalt ümber, kuid vahetult enne puusi laieneb, on tõeline figuurikallistaja. Vali must variant, siis oled hetkega saledam!

Rõhuta oma parimaid osi: oled õnnistatud kauni ja lopsaka büstiga? Siis uhkusta sellega!

Vali üks värv: neutraalsetes toonides ja ühevärvilised riided on need, mis sobivad igale kehakujule. Olgu su valikuks püksid, seelik, kleit, mantel või pintsak — jää ühe kindla värvi juurde.

Pikk mantel: praegusel ajal ei välju ükski eestlane kodust ilma mantli, kasuka või jopeta. Mida pikem see on, seda saledam sa tudnud. Seega unusta puhvis sulejoped, mis vaevu naba ära katavad — soeta endale korralik pikk mantel.

Vertikaalne: optilised illusioonid toimivad. Eelista vertikaalseid jooni, need muudavad sind pikemaks ja saledamaks.

Nahatooni kingapaar teeb imesid: kui lähed teatrisse või mõnele pidulikumale üritusele, siis pea meeles, et pea iga kleidi alla sobivad ideaalselt nahatooni kingad — need teevad su jalapaariga imesid ning muudavad selle visuaalselt palju pikemaks ja saledamaks.