Õige hoolitsemine oma naha eest on omaette kunst. Igal hooldusel on tähtsus. Ekspertide sõnul kuulub nahahoolduse juurde kindlasti naha puhastamine, mis on üks alustaladest, seega peab su ilutoodete hulgas olema nahapuhastaja. Seejärel koorija, seerum, niisutav kreem ja päikesekaitse vahend. Särava naha saavutamiseks ei lähe sul vaja mitte midagi rohkem.

Nahapuhastaja

Esimene ja kõige olulisem etapp näohoolduse juures on naha puhastamine. Õhtul on oluline meik eemaldada ja puhastada nahk sinna kogunenud mustusest ja päeva jooksul kogunenud bakteritest. Lisaks sellele on puhas ja klaar nahk palju vastuvõtlikum igasugustele hooldusvahenditele.

Koorija

Isegi kui koorimisvahendeid ei tohiks kasutada iga päev, kuulub see ikkagi iganädalase nahahoolduse juurde. Naha koorimine aitab lahti saada surnud naharakkudest ja soodustab uute rakkude teket. Kuna koorimisvahend on siiski naha jaoks veidi agressiivne, siis tuleks seda kasutada kõige rohkem kaks korda nädalas.

Seerum

Korralikult niisutatud nahk on terve nahk. Seerum peaks kindlasti olema sinu iluhooldusvahendite hulgas. Olenevalt naha tüübist ja soovitud tulemusest võiksid sa valida endale kõige sobilikuma seerumi. Peale naha korralikku puhastamist hõõru paar tilka seerumit oma nahale, et valmistada näonahk ette teisteks hooldusvahenditeks.

Niisutav kreem

Peale seda, kui sa oled nahale kandnud seerumit, võid nahka kreemitada tavalise niisutava kreemiga, mis niisutab korralikult su nahka ja täiendab seerumi toimet.

Päikesekreem

Tihti unustatakse see etapp ära ja kasutatakse päikesekreemi ainult suvel ja rannas. Ometi tuleb nahka päikese eest kaitsta iga päev, nii suvel kui talvel, et vältida päikesekahjustusi.

Allikas: Kodused Lood