Kibe mandliõli

Kibe mandliõli on erinev magusmandliõlist, mida kasutatakse sageli nahahoolduses ja ka köögis. Kibe mandliõli on süües toksiline, aga kui seda kanda nahale, võib see aidata hoida ära venitusarmide tekke. Näiteks rasedatel naistel, kes masseerivad seda oma kõhule, tekivad väiksema tõenäosusega kõhu paisudes venitusarmid.

Kibuvitsamarjaõli

Kibuvitsamarjaõli on paksu koostisega kollakas-oranžikas õli, mis sisaldab kollageeni tootmist stimuleerivaid aineid. Lisaks aitab see nahal kiiremini taastuda, arme ravida ja kaitsta sind venitusarmide eest.

Neroli eeterlik õli

Neroliõlil on nahka taaselustavad omadused ja seetõttu on see suurepärane ka kortsukeste, armide ja venitusarmide raviks. Kui su nahk kannatab stressi all, võta samuti appi neroliõli, sest sel on nii ravivad kui ka rahustavad omadused.

Argaaniaõli

Argaaniaõli on väga populaarne just juuksehoolduses, aga see mõjub suurepäraselt ka venitusarmidele ja muudele armidele. Argaaniaõli aitab näiteks akne puhul tasakaalustades rasu tootmist ja hoides ära liigsete surnud naharakkude tekke.

Allikas: She Finds